Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland s'Gravendeel

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland s’Gravendeel

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-S-gravendeel

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in S-gravendeel.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in S-gravendeel.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-S-gravendeel en straten zoals bv Badhuisstraat, Beatrixstraat, Bernhardstraat, Nestpad, Bevershoekstraat, dr Bossersstraat, Groene Kruisstraat, In ‘t Veldstraat, Julianastraat, Marijkestraat, Nassaustraat, Oranjestraat, Biekurf, Schoolstraat, Van Heesenstraat, Verbruggestraat, Wilhelminastraat, Achterdijk, Hoefpad, Korte Smidsweg, Kerkstraat, Kooijstraat, Kortestraat, Langestraat, Noord Voorstraat, Nieuwstraat, Roodenburg Vermaatstraat, Rijkestraat, Smidsweg, Zuid Voorstraat, Alexanderstraat, Braakstraat, Constantijnstraat, Frisostraat, Hendrik Hamerstraat, Repelstraat, Roterijstraat.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf



's-Gravendeel is een plaats en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De kern met buitengebied (inclusief Schuilingen, Schenkeldijk en Nieuw Bonaventura) tellen samen ongeveer 8.905 inwoners. Sinds 1 januari 2007 maakte 's-Gravendeel deel uit van de gemeente Binnenmaas en sinds 1 januari 2019 van de gemeente Hoeksche Waard.
's-Gravendeel ligt in het oosten van de Hoeksche Waard aan de Dordtsche Kil en is via de Kiltunnel verbonden met Dordrecht. Het dorp is gesticht in 1593 in de oosthoek van de toen pas bedijkte polder Nieuw-Bonaventura. De bijnaam voor inwoners van 's-Gravendeel is seuter. Dat is een in reuzel gebakken kleine aardappel.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven