Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Noordwijkerhout

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Noordwijkerhout

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Noordwijkerhout

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Noordwijkerhout.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Noordwijkerhout.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Noordwijkerhout zoals o.a. Grote Zilk, Kleine Zilk, Noordwijkerhout, Verspreide huizen in het Centrum, Verspreide huizen ten zuiden van de gemeente en straten zoals bv Ruigenhoekerweg, Langevelderweg, Troelstralaan, Dr. Aletta Jacobshof, Boekhorsterweg, ‘t Hoogtlaan, Dr Schaepmanlaan, Ruys de Beerenbroucklaan, De Savornin Lohmanstraat, Dr Ariënsstraat, Dr Nolenslaan, Dr Abraham Kuyperstraat, Prof Aalberselaan, Dr Poelslaan, Brink, Coremolen, Irisstraat, Amaryllisplein, Crocushof, Hyacintenplein, Tulpstraat, Fresiahof, Herenweg, Beatrixstraat, Julianaplein, Julianastraat, Emmastraat.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafNoordwijkerhout is een plaats in de Nederlandse gemeente Noordwijk, in de provincie Zuid-Holland. Noordwijkerhout noemt zich het ‘Hart van de Bollenstreek’ en heeft het grootste oppervlakte aan kleurrijke bollenvelden in de streek. Noordwijkerhout is gelegen achter de duinen en de Noordzeekust en vlak bij grote steden als Leiden, Den Haag en Amsterdam. Bekende activiteiten zijn het bloemencorso, de kermis en het carnaval. Door Noordwijkerhout loopt autoweg N206.
De geschiedenis van Noordwijkerhout gaat terug tot in de oudheid, evenals die van andere plaatsen in deze omgeving die zijn ontstaan op strandwallen. Deze strandwallen zijn overblijfselen van de oude duinen die na de ijstijden ontstonden. Op de eerste strandwal, die ruim 4500 jaar geleden ontstond, zijn later Voorburg, Voorschoten, Lisse en Hillegom ontstaan. Noordwijkerhout is gelegen op de jongste, meest westelijke strandwal. Uit gevonden gebruiksvoorwerpen van het afgezande gebied tussen de Ruigenhoek en de psychiatrische inrichting Sancta Maria (thans Rivierduinen, locatie Noordwijk) blijkt, dat de eerste bewoners van voor de jaartelling woonden op het smalle gebied tussen de Noordzee en het moerassige binnenland, dat tegenwoordig het Langeveld genoemd wordt. Toen de Romeinen in Nederland kwamen, werd deze streek, zoals blijkt uit geschriften van Julius Caesar en Tacitus, bevolkt door een Germaanse stam, die zij Caninefaten noemden. Deze naam wordt nu in ere gehouden door de Kaninefaaten, een van de vier carnavalsverenigingen die het dorp telt.
Op 4 augustus 889 ontving Gerulf, graaf van West-Frisia een giftbrief van de koning van Lotharingen, waarin stond dat hij werd beleend met de ambachtsheerlijkheid Northgo, de oude naam van Noordwijk. Northgo betekent "go ten noorden", dat wil zeggen, ten noorden van de Rijn. Vanaf daar ging een weg naar "den grooten Hout", een bos dat ten oosten lag van Noordwijk. In die tijd maakte men onderscheid tussen een "woud" voor een laagstammig en dus voor de mens onbegaanbaar bos, en een "hout" voor een hoogstammig bos, dat typisch was voor de zandgronden van de Hollandse kust. Daar ontstond bij een jachthuis het dorp Noortiger-hout. In de stukken komen ook de benamingen Noirtigerhout en Nortekerhout voor. Het nabijgelegen Voorhout, bevond zich aan de voorzijde van dat bos. De benaming Holland voor het graafschap, dat van holtland komt, oftewel houtland duidt erop dat dit gebied inderdaad zeer bosrijk moet zijn geweest.[1] De oudste documenten in het gemeentearchief dateren uit 1231, toen de erfenis van graaf Gerolf werd verdeeld tussen zijn twee zoons. De een kreeg Nortich (of Northgo) en de ander Nortich in den Houte: Noordwijkerhout.
Volgens een verdrag uit 1434 is Noordwijkerhout met Hillegom, Lisse en Voorhout een zelfstandig baljuwschap geworden.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven