Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Spijkenisse
Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Spijkenisse
Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s
De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Spijkenisse
Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.
Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Spijkenisse.
portret
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
13-18 zwart-wit met kader
13/18-speciaal per school ontworpen
13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
sleutelhanger met pasfoto
Zelf bepalen
Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Spijkenisse.
Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf
Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Spijkenisse en straten zoals bv Beneden Molendijk, De Repelaer, Ir. Herman de Grootweg, Jan van Zutphenstraat, Kaarstraat, Jan Campertkade, Molenlaan, Molenpad, Molenstraat, Noordeinde, Oostkade, Schoestraat, Spuistraat, Stationsstraat, Torenstraat, Tramdijk, Veerweg, Jan Campertlaan, Noordkade, Voorstraat, Westkade, Wiekstraat, Eerste Heulbrugstraat, Anthonis van der Nootstraat, Marrewijklaan, Rademacherstraat, Havenplein, Kaaistraat, Achterstraat, Bermweg, Zijlstraat, Boezembocht, Vaartstraat, Vlietstraat, Groene Kruisstraat, Jan Evertsenstraat, Jan van Galenstraat, Karel Doormanstraat, Koningin Beatrixplein, Koningin Julianaplein, Koningin Wilhelminalaan, M.A. de Ruijterstraat, M.H. Trompstraat, Oranjelaan, Kees de Groenplein, Prins Bernhardlaan.
Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf
Spijkenisse is een stad en voormalige gemeente in de gemeente Nissewaard op het eiland Putten in de Nederlandse provincie Zuid-Holland.
Het gebied van Spijkenisse wordt al zeer lang bewoond. Archeologisch onderzoek heeft uitgewezen dat de eerste sporen van bewoning in het Maasmondgebied dateren van ongeveer 10.000 jaar geleden. Toen werkten er vissers (steurvangers) en jagers in het moerassige gebied van het huidige Spijkenisse.
De middeleeuwse Dorpskerk is het oudste gebouw in Spijkenisse
Spijkenisse is ontstaan als een boeren- en vissersgemeenschap aan een kreek van de Oude Maas, nu de haven van Spijkenisse. Op de noordoever vormde zich een woondijk, de huidige Voorstraat. De huizen, de akkers en een stenen kerkgebouw daaromheen groeide uit tot dorpskern. De middeleeuwse Oude Kerk en het Marktplein bestaan nog steeds en zijn een bezienswaardigheid, evenals de molen Nooitgedacht aan het Noordeinde. In de 16e eeuw werd het dorp enkele malen getroffen door overstromingen. In de 17e en 18e eeuw werd Spijkenisse getroffen door branden. Door deze rampen werd de welvaart en economische groei in het gebied belemmerd.
De Heer van Putten had zeggenschap over het grondgebied. Het wapen van die familie werd sinds 1936 gebruikt als het gemeentewapen. In 1459 ging de Heerlijkheid Putten, waaronder Spijkenisse, over naar Philips van Bourgondië. In 1581 kwam het gebied onder de macht van de Staten van Holland.
Van 1817 tot 1966 waren Spijkenisse en Hekelingen twee zelfstandige gemeenten onder één burgemeester. Na de Tweede Wereldoorlog was het dorp nog bescheiden van omvang (ca. 2500 inwoners), maar vanaf de jaren 60 en jaren 70 is de gemeente als groeikern uitgegroeid tot een middelgrote gemeente. Spijkenisse werkt hard aan het ontgroeien van zijn status van groeikern door het actuele Centrumplan, een omvangrijk project dat Spijkenisse een groter en diverser centrum moet geven. Zo zijn er een grote bibliotheek annex cultureel centrum (de Boekenberg) en is er een nieuw theater (de Stoep) gebouwd.n in Carnisselande die als Stadse Rechthoek worden aangeduid.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)