Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Delft

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Delft

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Delft

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Delft.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Delft.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Delft zoals o.a. Binnenstad, Vrijenban, Hof van Delft, Voordijkshoorn, Delftse Hout, Tanthof-West, Tanthof-Oost, Voorhof, Buitenhof, Abtswoude, Schieweg, Wippolder, Ruiven, Afrikabuurt-Oost, Afrikabuurt-West, Agnetaparkbuurt, Aziëbuurt, Bedrijventerrein Altena, Bedrijventerrein Delftech, Bedrijventerrein Delftse Poort-Oost, Bedrijventerrein Delftse Poort-West, Bedrijventerrein Haagweg, Bedrijventerrein Rotterdamseweg-Noord, Bedrijventerrein Rotterdamseweg-Zuid, Bedrijventerrein Schieweg-Noord, Bedrijventerrein Schieweg-Zuid, Bedrijventerrein Tanthof-Oost, Bedrijventerrein Tanthof-West, Bedrijventerrein Technopolis, Bedrijventerrein Voorhof, Bedrijventerrein Vulcanusweg, Bedrijventerrein Wateringseweg, Bedrijventerrein Ypenburgsepoort, Bedrijventerrein Zuideinde, Biesland, Boerderijbuurt, Bomenwijk, Bosrand, Buitenhof-Noord, Buitenhof-Zuid.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafDelft is een stad en gemeente in Zuid-Holland in Nederland, gelegen aan de Schie, tussen Den Haag en Rotterdam.
Delft is ontstaan aan een gegraven waterloop, de 'Delf', en heet daar ook naar; delven betekent graven. Op de verhoogde plaats waar deze 'Delf' de kreekwal van het dichtgeslibde riviertje de Gantel kruiste, was, vermoedelijk sinds de 11e eeuw, een grafelijke vroonhof gevestigd. Delft was mede hierdoor een belangrijk marktcentrum, wat nog te zien is aan de omvang van het centrale marktplein.
De stadsbrand van 1536 verwoestte een groot deel van de stad Graaf Willem II verleende Delft op 15 april 1246 stadsrecht. Handel en nijverheid kwamen er tot grote bloei. In 1389 werd de Delfshavensche Schie naar de Maas gegraven, aan welks monding de zeehaven Delfshaven werd gebouwd.
Delft was tot de 17e eeuw een van de grote steden van het graafschap (later provincie) Holland. In 1400 had de stad bijvoorbeeld 6.500 inwoners en was zo de derde stad in grootte, na Dordrecht (8.000) en Haarlem (7.000). In 1560 was Amsterdam met 28.000 inwoners uitgegroeid tot de grootste stad, gevolgd door Delft, Leiden en Haarlem, die elk ongeveer 14.000 inwoners hadden.
In 1536 werd een groot deel van Delft in de as gelegd door de grote stadsbrand van Delft.
Prins Willem van Oranje resideerde korte tijd in Delft, in het voormalige Sint-Agathaklooster, dat sindsdien Prinsenhof wordt genoemd. Hij werd er op 10 juli 1584 vermoord door Balthasar Gerards. Op het gebied van de drukkunst nam de stad een vooraanstaande plaats in.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven