Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Korendijk

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Korendijk

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Korendijk

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Korendijk.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Korendijk.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Korendijk zoals o.a. Goudswaard, Nieuw-Beijerland, Piershil, Zuid-Beijerland en buurten zoals bv Goudswaard, Nieuw-Beijerland, Nieuwendijk (gedeeltelijk), Nieuwendijk (gedeeltelijk), Oudendijk, Overige verspreide huizen Goudswaard, Overige verspreide huizen Zuid-Beijerland, Piershil, Schenkeldijk, Verspreide huizen Eiland Tiengemeten (gedeeltelijk), Verspreide huizen Eiland Tiengemeten (gedeeltelijk), Verspreide huizen Nieuw-Beijerland, Verspreide huizen Piershil, Zuid-Beijerland, Zuidzijde (gedeeltelijk), Zuidzijde (gedeeltelijk), Zwartsluisje (gedeeltelijk), Zwartsluisje (gedeeltelijk).


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafKorendijk was een van de vijf gemeenten op het eiland Hoeksche Waard in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, net ten zuiden van havenstad Rotterdam. Sinds 1 januari 2019 maakt de voormalige gemeente Korendijk samen met de gemeenten Binnenmaas, Strijen, Cromstrijen en Oud-Beijerland onderdeel uit van de gemeente Hoeksche Waard.
Korendijk is op 1 januari 1984 ontstaan uit een samenvoeging van de gemeenten Goudswaard, Nieuw-Beijerland, Piershil en Zuid-Beijerland. Het eiland Tiengemeten hoort ook bij Korendijk. Aan de zuidkant liggen het Haringvliet en het Vuile Gat. Aan de westkant loopt het Spui dat het Haringvliet verbindt met de Oude Maas.
De naam van de gemeente is bij de gemeentelijke herindeling voorgesteld als "Coorndijck". Deze naam komt van het oudste gedeelte van de nieuwe gemeente, namelijk de polder "de Oude Korendijk" van de vroegere gemeente Goudswaard. De ruwaard van Putten gaf ergens in het begin van de 15e eeuw opdracht een nieuw coornland te bedijken, wat toen de naam "de Coorndijck" kreeg.
De provincie Zuid-Holland en de Tweede Kamer namen het naamvoorstel in zoverre over dat de naam op de nieuwe manier zou worden geschreven. In het wetsontwerp werd de benaming "West-Hoeksche Waard" gebruikt.
Korendijk is gestopt met bestaan in 2019 omdat alle dorpen/gemeenten in de Hoeksche Waard nu vallen onder de gemeente Hoeksche Waard.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven