Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Naaldwijk

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Naaldwijk

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Naaldwijk

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Naaldwijk.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Naaldwijk.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Naaldwijk zoals o.a. Naaldwijk, Honselersdijk, Maasdijk, ‘s-Gravenzande, Monster, Wateringen, De Lier, Kwintsheul, Poeldijk, Ter Heijde, De Lier West, Dorp oost, Edelstenenwijk, Geestcomplex, Grote Geest en Molenwijk, Heenweg, Het Nieuwe water, Hofwijk en Oranjehof, Hoge Bomen, Honselersdijk centrum, Hoogeland Oost, Hoogeland West, Kleine Geest en Molenwijk, Kruisbroek, Kust Monster, Kust ‘s-Gravenzande, Kwintsheul Centrumgebied, Kwintsheul-Oost, Molensloot, Monster Centrumgebied, Naaldwijk Centrumgebied, Nieuwe Vaart, Opstal, Oudeland, Pijletuinen, Plan Zuid, Poeldijk Centrumgebied, Poeldijk Noord, Polanen, Sportpark de Zweth, Suydervelt, Ter Heijde, V/d kasteelewijk, Vliettuinen, Vogelwijk, Vreeburgh, Wateringen Noord en Ambachtshof, Westerhonk, Westhof en Dijkpolder, Westlandse Zoom De Duinen, Woerdblok, Woonkern maasdijk, Zandevelt, Zeehelden van Oranje, Zwartenhoek.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafNaaldwijk (Westlands: Naluk/Nalek) is een plaats in de provincie Zuid-Holland ligt in het hart van de streek het Westland. De grootste economische motor is de glastuinbouw. In het naastgelegen dorp Honselersdijk zetelt de grootste bloemenveiling ter wereld, FloraHolland.
Tot 1 januari 2004 was Naaldwijk de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente, die ook Honselersdijk en Maasdijk omvatte. Op 1 januari 2004 ging de gemeente Naaldwijk met de buurgemeenten De Lier, 's-Gravenzande, Monster en Wateringen op in de gemeente Westland door de gemeentelijke herindeling Westland. In Naaldwijk is het gemeentehuis van gemeente Westland gevestigd waar zich publieke zaken als loketten, sociale dienst etc. bevinden.
In de Romeinse tijd liep de Maas langs Naaldwijk. Aan de Zuidweg (opgraving "Naaldwijk II") is in 2004 een deel van een bronzen plaat gevonden, vermoedelijk een fragment van een sokkel van een standbeeld van keizer Claudius. Vanaf Naaldwijk liep in de Romeinse tijd het Kanaal van Corbulo naar de Rijn bij Leiden. In verband met vondsten van bouwmateriaal met stempels van Classis Germanica (Germaanse vloot) en de tekst CLASSISAV(GVSTA) op de bronzen plaat van 2004 wordt vermoed dat de Romeinse Rijnvloot aan deze kant van het kanaal een vlootbasis had. In 1933 had de archeoloog Jan Hendrik Holwerda aan de Hoogwerf (opgraving "Naaldwijk I") al een bronzen hand gevonden.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven