Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Zuid-Beijerland

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Zuid-Beijerland

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Zuid-beijerland

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Zuid-beijerland.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Zuid-beijerland.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Zuid-beijerland en straten zoals bv Arent van der Graeffstraat, Dorpsstraat, Gravin Anna van Burenstraat, Graaf Janstraat, Gravin Sabinastraat, Graaf van Egmondstraat, Nassaustraat, Ridder van Dorplaan, van Oldenbarneveltstraat, Hofstee, Amundsenstraat, Griegstraat, Henrik Ibsenstraat, Koning Haakonstraat, Tiengemeten, Vikingstraat, Dorpzigt, Beatrixlaan, Bedrijfsstraat, Buitendijk, Hitsertsekade, Dromweg, Hageweg, Hogeweg, Irenelaan, Koninginneweg, Kraagweg, Lange Eendragtsweg, Margrietlaan, Marijkelaan, Noord-Achterweg, Nieuwendijk, Oranjeweg, Pinksterweg, Ronduitweg, Sluisjesweg, Torenlaan, Klein Zuidbeijerlandsewg.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafZuid-Beijerland is een dorp in Zuid-Holland, gelegen in de gemeente Hoeksche Waard, en op het gelijknamige eiland.
Zuid-Beijerland is in 1631 gesticht, toen de slikken van De Hitsert werden ingedijkt als deel van de Groot-Zuid-Beijerlandsche Polder. Op de dijk ontstond het gelijknamige dorp. In 1673 kreeg het dorp een eigen predikant. Het werd toen Zuid-Beijerland genoemd, maar sommige inwoners noemen hun dorp nog steeds De Hitsert. Tot 1984 was Zuid-Beijerland een zelfstandige gemeente; van 1984 tot 2019 viel het onder de gemeente Korendijk en sinds 1 januari 2019 behoort het tot de gemeente Hoeksche Waard.f Meerburgkerk vlak naast het Limesaquaduct van de sinds 2014 verdiept gelegen autosnelweg A4.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven