Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Alblasserdam
Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Alblasserdam
Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s
De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Alblasserdam
Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.
Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Alblasserdam.
portret
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
13-18 zwart-wit met kader
13/18-speciaal per school ontworpen
13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
sleutelhanger met pasfoto
Zelf bepalen
Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Alblasserdam.
Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf
Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Alblasserdam zoals o.a. Centrum, Kinderdijk, Blokweer, Souburgh, Bedrijventerrein, Landelijk gebied, Blokweer Noord, Blokweer Zuid, Cortgene, De Werven, Dijk, Drentsebuurt, Florabuurt, Groene Long, Hoogendijk, kerkbuurt, Klein Alblas, Middelland, Nieuw Kinderdijk, Nieuwland, Oranjebuurt, Polder Blokweer, Polder Kortland, Polder Souburgh, Polder Vinkenwaard, Polderbuurt, Redersbuurt, Rivierenbuurt, Schildersbuurt, Schrijversbuurt, Staatsliedenbuurt, Vinkenwaard, Vogelbuurt, Waterland, Zeelt.
Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf
Alblasserdam is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Binnen de gemeentegrenzen liggen geen andere kernen, behoudens de buurtschap Kortland.
De ontstaansgeschiedenis van Alblasserdam is nauw verbonden met het afdammen van de rivier de Alblas. De eerste afdamming vond plaats in 1277, op het grondgebied van het tegenwoordige Oud-Alblas. Rond 1280 vond de tweede afdamming plaats, met een nieuwe dam zo'n 50 meter ten oosten van de huidige locatie. In 1599 werd de dam verplaatst en vervangen door een schutsluis. Deze heeft tot 1997 gefunctioneerd en is toen - in het kader van dijkverzwaring en de teloorgang van beroepsvaart op de Alblas - wederom vervangen door een dam. De naam Alblasserdam wordt voor het eerst genoemd in een kroniek van Melis Stoke uit 1299.[2] Pas op 27 mei 1447 werd Alblasserdam zelfstandig als ambachtsheerlijkheid. Voor die tijd vormde het één geheel met Oud-Alblas.[3]
In de geschiedenis van Alblasserdam heeft water een grote rol gespeeld. Naast de rivier de Alblas, waar Alblasserdam zijn naam aan ontleent, is de rivier De Noord van groot belang geweest voor de groei van Alblasserdam. Door de ligging aan deze rivier was Alblasserdam een gunstige vestigingsplaats voor industrie. Toch kwam pas vanaf het einde van de 18e eeuw de scheepsbouw in het dorp echt op gang.[4] Daarbij was een belangrijke rol weggelegd voor de familie Smit.[5] Alblasserdam heeft in de loop der tijd diverse scheepswerven gekend, waaronder de "Oude werf" van Cornelis Smit; Verolme Scheepswerf Alblasserdam van Cornelis Verolme; en "Werf de Noord", van Jan Ulrich Smit, die later opging in Van der Giessen-de Noord. Tegenwoordig worden in de werf van Oceanco luxe jachten afgebouwd.
De ligging aan het water bracht ook nadelen met zich mee; in de jaren tussen 1350 en 1821 liep de Alblasserwaard 32 keer onder water. Ook de watersnood van 1953 trof een gedeelte van Alblasserdam.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)