Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Rhoon

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Rhoon

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Rhoon

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Rhoon.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Rhoon.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Rhoon en straten zoals bv Beatrixstraat, Bernhardstraat, Irenestraat, Julianastraat, Margrietstraat, Mariastraat, Wilhelminastraat, Julianahof, C.A. Dekkerstraat, Duivelandstraat, Oranje Nassaulaan, Parallelstraat, Rhodenstraat, Schroeder van der Kolklaan, Singel, Werkersdijk, Dorpsdijk, De Gaarde, Goudenregen, Jasmijn, Magnolia, Perelaer, Prunus, Sering, Tijsjesdijk, Van Gogh Allee, Breitnerlaan, Tooroplaan, Mesdagstraat, Weissenbruchlaan.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafRhoon is een dorp in de gemeente Albrandswaard, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Rhoon ligt op het eiland IJsselmonde, ten zuidwesten van Rotterdam. Rhoon, oorspronkelijk een uitgestrekt dijkdorp, kenmerkt zich tegenwoordig vooral door de grootschalige naoorlogse uitbreidingen; omgeving L.G. Molenaarstraat (jaren 50), Rhoon-Zuid (jaren 50/60), ’t Ghijseland (jaren 70), de Huyters en Rhoon-Noord (jaren 80), omgeving Saffierlaan-Portland (jaren 90) en het in aanbouw zijnde Essendael (21e eeuw). Rhoon is een rustig dorp, met veel forensen uit de haven van Rotterdam. Het dorp wordt ontsloten door de N492 (Groene Kruisweg), de A15 en het metrostation Rhoon.
De plaats ontstond op een zandplaat in de Oude Maas. De Zeeuwse Jonker Biggo van Duyveland kreeg deze plaat in 1199 in pacht van graaf Dirk VII van Holland. Hij liet hem indijken en met een kasteel bebouwen, wat het begin van Rhoon vormde: de Heerlijkheid Roeden (het huidige gebied tussen de Dorpsdijk, Oud-Rhoonsedijk en Werkersdijk). De historie als zandplaat weerklinkt in dat men "op Rhoon" woont (i.p.v. in Rhoon).
Rhoon (voorheen vaak gespeld als Roon) is een samentrekking van Roden en staat voor een plaats waar een stuk bos gerooid is. Het wordt al vermeld in 1230 (Ecclesia de Roden) en in 1299 (Roeden). Er liggen in Nederland en Vlaanderen tientallen locaties die naar een gerooid bos genoemd zijn: plaatsnamen die het woord rode of rade bevatten, of een variant daarvan zoals Sint-Oedenrode, Kerkrade en Nijenrode. Ze geven blijk van de bosrijkheid van het land in vroegere tijden.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven