Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Slikkerveer

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Slikkerveer

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Slikkerveer

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Slikkerveer.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Slikkerveer.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Slikkerveer en straten zoals bv Johann Sebastian Bachstraat, Kievitsweg, Mozartstraat, Randweg, Reijerweg, Willem Landrestraat, Dolfijnpark, Bernhard Zweersstraat, Bizetstraat, Brahmsstraat, Dopperstraat, Händelstraat, Mendelssohnstraat, Ravelstraat, Schubertstraat, Van Beethovenstraat, Brederodestraat, Dillenburgplein, Graaf van Hoornestraat, Jan Willem Frisostraat, Prinsenstraat, Ruwaardlaan, Stadhouderslaan, Waldeck Pyrmontstraat, Amaliastraat, Churchillplein, Emmastraat, Prinses Margrietstraat, Prinses Marijkestraat, Sophiastraat, Willemstraat.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafSlikkerveer (Uitspraak: Slikkeveer) is een dorp binnen de gemeente Ridderkerk, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland.Slikkerveer wordt van de dichtstbijzijnde Ridderkerkse wijk Bolnes in het noordwesten gescheiden door het Donckse Bos, waarin het nog steeds bewoonde 18e-eeuwse Huys ten Donck een vermeldenswaardig cultuurmonument is. Het grootste winkelplein in Slikkerveer is het Dillenburgplein.
In de 19e en 20e eeuw bevonden zich langs de rivieren diverse scheepswerven; Boele Bolnes, Schram, IHC Gusto, en de Groot & van Vliet. Ook was er de generatorenfabriek Smit Slikkerveer gevestigd (later Holec Ridderkerk en tegenwoordig Brush en Alstom). Het overgrote deel van de mannelijke inwoners was werkzaam bij een van deze bedrijven. Aan het eind van de 20e eeuw sloten vele werven hun poorten. Op deze meeste scheepwerf-locaties bevinden zich nu woongebieden of andere industrieterreinen.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven