Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Lansingerland

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Lansingerland

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Lansingerland

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Lansingerland.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Lansingerland.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Lansingerland zoals o.a. Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en buurten zoals bv Ackerse Zoom, Annie M.G. Schmidtpark Midden, Annie M.G. Schmidtpark Noord, Annie M.G. Schmidtpark Zuid, Bedrijventerrein Rodenrijs, Beemdenbuurt, Bergboezem, Bergsche Ackers, Bergse Nos, Berkel Dorp, Berkelse Poort, Bloemenbuurt, Bolwerk, Bomen- en Struikenbuurt, Bomenbuurt, Bonfut, Boterdorpse Zoom, Buurt 2741, Buurt 2851, Componistenbuurt, De Driehoek.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafLansingerland is de gemeente die op 1 januari 2007 is ontstaan uit de fusie van Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland.
De gemeente maakt deel uit van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag.
In 2005 en 2006 werd B-driehoek als werknaam gebruikt voor de drie toenmalige gemeenten, waarna voor de naam Lansingerland werd gekozen.[3] Deze naam is gekozen uit een prijsvraag en komt voort uit de naam Lansingh, de waterstaatkundige landscheiding tussen Delfland en Schieland die tussen de dorpen van de B-driehoek door loopt. De keuze van de naam is symbolisch: de naam van de grens die het gebied verdeeld heeft, verenigt de drie gemeenten aan weerszijden van de grens. Er is voor gekozen om de -h- in Lansingh weg te laten.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven