Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Roelofarendsveen

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Roelofarendsveen

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Roelofarendsveen

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Roelofarendsveen.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Roelofarendsveen.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Roelofarendsveen en straten zoals bv Hazenpad, Geestweg, Aderweg, Floraweg, Westeinde, Fransche Brug, Hofland,De Scheepshelling, Zoutershof, ‘t Braassemhof, Veilingvaart, Groenewoudskade, Zuideinde, Zuidhoek, Witte Singel, Westmeerlaan, Kerkweg.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafRoelofarendsveen is een dorp in de gemeente Kaag en Braassem, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het gemeentehuis van de gemeente Kaag en Braassem staat in Roelofarendsveen.
Roelofarendsveen levert 25% van de Nederlandse tulpenproductie, en heeft een jaarlijks bloemencorso. Op de plaatselijke watertoren uit 1932 zijn sinds 1986 grote afbeeldingen van tulpen aangebracht. Het dorp wordt dan ook wel 'de tulp van de Randstad' genoemd. Het belangrijkste evenement dat in Roelofarendsveen wordt gehouden is de "Veense kermis" (waarvan het bloemencorso een onderdeel is). Deze kermis wordt doorgaans in het derde weekend van september georganiseerd en wordt omlijst door tal van (oud-Hollandse) activiteiten en drinkgelag. Sinds 2000 had de Vaste Keurings Commissie haar hoofdkwartier in Roelofarendsveen.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven