Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Maasland
Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Maasland
Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s
De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Maasland
Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.
Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Maasland.
portret
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
13-18 zwart-wit met kader
13/18-speciaal per school ontworpen
13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
sleutelhanger met pasfoto
Zelf bepalen
Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Maasland.
Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf
Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Maasland en straten zoals bv Commanderij, Burg van der Lelijkade, Commandeurskade, Doelpad, Doelstraat, Het Ambacht, Hofsingel, Kerkplein, Kerkstraat, Klein Huis te Velde, Koningin Julianaweg, Molenweide, Molenweg, Plantage, Pastoor Riswickdreef, Brederode, De Barch, Foreest, Hammerdreef, Hyndersteyn, Keenenburg, Kluiskade, Kluisweer, Landsheer, Nievelt, Meester Postlaan, Raesvelt, Ruwaard, Severij, Warande, Haardstede, Botting, Tijns, Hoefslag, Duifpolder, Kwakelweg, Oostgaag, Maaslandse Dam, Burgerweg, Herenlaan.
Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf
Maasland is een plaats in de gemeente Midden-Delfland, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland.
Maasdam heeft zijn geografische naam te danken aan de dam die hier in de rivier de Maas werd gebouwd in de 13e eeuw.Maasdam ligt aan een van de twee kommen van de Binnenbedijkte Maas. De andere ligt in Westmaas.
Maasland is ontstaan als ontginningsgebied. Op 25 augustus 985 werd dit eigendom van graaf Dirk II die een kerk liet bouwen. Aangenomen wordt dat deze kerk niet op de plaats van de huidige hervormde kerk stond, maar dichter bij de Maas in de Dijkpolder. In de twaalfde eeuw, vermoedelijke tijdens de stormramp van 1163, zou deze plaats weggespoeld zijn en na de (her)bouw van de Maasdijk is men waarschijnlijk naar de huidige dorpskern verhuisd. In 1241 vestigde de Ridderlijke Duitsche Orde zich op Maaslands grondgebied, in de Oude Campspolder. In 1365 verhuisde de orde naar de commandeurshof naast de dorpskerk. Graaf Willem II schonk het patronaatsrecht van de dorpskerk aan de orde. In de veertiende eeuw werd vanuit Maasland ook de nederzetting Maeslandsluys bestuurd. Rond 1450 werd in Maasland de eerste poldermolen gebouwd. In 1574 liep het gebied onder water toen Willem van Oranje de dijken liet doorsteken om de Spanjaarden te verdrijven die Leiden belegerden. Rond 1600 werd Maasland weer opgebouwd. Maeslandsluys ging in 1614 als zelfstandige plaats verder onder de naam Maassluis. Vanaf 1874 werd in het gemeentehuis van Maasland vergaderd; daarvoor in dorpsherberg De Pynas.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)