Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Reeuwijk Brug

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Reeuwijk Brug

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Reeuwijk-brug

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Reeuwijk-brug.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Reeuwijk-brug.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Reeuwijk-brug en straten zoals bv Veldzoom, Buitenomweg, Th. van Leeuwensingel, Burgemeester Bracklaan, Halfweg, Hannie Schaftstraat, Van Heuven Goedhartstraat, Kortezoom, Raadhuisweg, Oud Reeuwijkseweg, Nieuwdorperweg, Vondelpad, Reeuwijkse Poort, Albert Schweitzerstraat, Bernadottestraat, Bunchestraat, Koningin Wilhelminahof, Van Goghstraat, Boerhaavestraat, Kamerlingh Onnesstraat, Erasmusweg, Plesmanstraat, Van Staverenstraat, Koningin Wilhelminastraat, Kennedysingel, Groen van Prinstererlaan, Groenezoom, John Raedeckersingel, Jan van Hoofstraat, Van der Veenstraat, Anne Frankstraat, Tasmanstraat, Mesdagstraat, Van Bruchemwerf, Rembrandtstraat, Beijerenstraat, Van Brederodestraat, Van Beresteijnstraat, Douwes Dekkerstraat, Dorus Rijkersstraat, Doormanstraat.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafReeuwijk-Brug is een dorp behorende tot de gemeente Bodegraven-Reeuwijk in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp ligt ten noorden van Gouda en ten westen van de Reeuwijkse plassen.
Het dorp is ontstaan langs de Breevaart, een middeleeuwse vaart die oorspronkelijk van Gouda naar Bodegraven voerde. De aanleg van de tolweg tussen die twee plaatsen bracht de ontwikkeling van het dorp pas goed op gang, en gedurende de negentiende eeuw werd Reeuwijk-Brug het bestuurlijke centrum van de gemeente Reeuwijk, ten koste van Reeuwijk-Dorp. Lange tijd was het dorp een belangrijk centrum voor de turfwinning. Na de Tweede Wereldoorlog werd het dorp uitgebreid. In eerste instantie ten westen van de Breevaart, maar later ook ten oosten daarvan.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven