Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland De Lier
Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland De Lier
Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s
De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-De-lier
Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.
Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in De-lier.
portret
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
13-18 zwart-wit met kader
13/18-speciaal per school ontworpen
13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
sleutelhanger met pasfoto
Zelf bepalen
Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in De-lier.
Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf
Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-De-lier en straten zoals bv Kijckerweg, De Hondert Margen, Jogchem van der Houtweg, Nieuwe Tuinen, Burgemeester Cramerlaan, Jan Steenstraat, Jan Vermeerplein, Pieter de Hooghstraat, Rembrandtstraat, van Weelystraat, Dompad, Oosterlee, Bleijenburg, Heimond, Tuinstraat, Molenstraat, Schoolstraat, Oosterstraat, van Rijnstraat, Zwetburgh, Hofzicht, Swaandrift, Markenborgh, Hohorst, ‘t Raadhuisplein, Hoofdstraat.
Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf
De Lier is een plaats in de provincie Zuid-Holland. Tot 1 januari 2004 was De Lier een zelfstandige gemeente, maar door een gemeentelijke herindeling ging deze op in de gemeente Westland samen met de gemeenten Monster, Naaldwijk, 's-Gravenzande en Wateringen.
Voor De Lier, gelegen in het Westland, is de glastuinbouw de belangrijkste economische sector.
Wanneer De Lier voor het eerst bewoond werd, is niet precies te zeggen. Wel blijkt uit bodemvondsten uit de omgeving, dat het gebied al ver voor de Romeinse tijd bewoond werd. Omdat het gebied moerassig was en op weinig plekken bewoonbaar woonden op hooggelegen plaatsen en leefden van akkerbouw en hielden schapen. Vanaf 985 werd het begonnen met het grootschalig ontginnen van het Midden-Delflandgebied toen het in handen kwam van de graaf van Holland. De inpoldering van het grondgebied van de voormalige gemeente De Lier geschiedde betrekkelijk laat. Door de lage ligging moest de getijdenrivier de Lee eerst worden bedijkt. Na de bedijking van de Lee zijn in de elfde eeuw de Hoefpolder, Kralingerpolder en de Dorppolder ontgonnen. De Oude Lierpolder werd in de twaalfde eeuw ontgonnen na de afdamming van de Lee.[5] De Lee wordt voor het eerst genoemd in een brief van keizer Otto III als het riviertje Liora. Melis Stoke beschrijft in een van zijn werken het watertje Lihora. Het bestaan van de plaats De Lier valt al op te maken uit een brief van 17 november 1006. De bisschop van Utrecht beschrijft hierin dat kerken (waaronder die van De Lier) geld moeten schenken aan het te bouwen klooster te Hohorst. Dit bracht financiële problemen met zich mee die de parochianen uiteindelijk niet konden nakomen. Hierdoor is het, op dat moment houten, kerkgebouw gesloten en in verval geraakt. Het dorp De Lier werd uitbundiger genoemd in 1201, in een oorkonde van de graaf van Holland.
Op het grondgebied hebben een aantal kastelen gestaan zoals: Uiterlier, Diepenburch en Boekestein.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)