Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Hoogvliet

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Hoogvliet

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Hoogvliet

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Hoogvliet.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Hoogvliet.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Hoogvliet en straten zoals bv Ab Meniststraat, Bruins Slotstraat, Gustaaf Gelderpad, Overwolde, Middenbaan-Zuid, Pastoor Apeldoornpad, Joukje Grandiastraat, Gerrit-Jan van der Veenpad, Gerrit Kasteinstraat, Gebroeders van Hamelpad, H.M.van Randwijkpad, Henk Sneevlietstraat, Iman van den Boschpad, Jan de Rooypad, Johannes Posthof, Jan Postmapad, Jan Thijssenpad, Joop Westerweelpad, Kuipers-Rietbergpad, Titus Brandsmapad, Theo Dobbepad, Wiardi Beckmanstraat, Walraven van Hallstraat, Endenhout, Binnenban, Ekster, Fazant, Fuut, Grutto, Janswaal, Karekiet, Kievit, Koekoek, Kwikstaart, Leeuwerik, Lijster, Meerkoet.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafHoogvliet is een bestuurscommissiegebied binnen de gemeente Rotterdam. In de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) is Hoogvliet een aparte woonplaats in de gemeente Rotterdam.
Hoogvliet is een voormalig dorp en gemeente in Zuid-Holland. De oudste vermelding van Hoogvliet – in vroeger eeuwen Oedenvliet, Oudenvliet en Odenvliet genoemd – dateert van 26 mei 1326 (Archief heren Van Putten & Strijen inv. nr. 144). Het is genoemd naar Oda (Oede) van Putten, middelste van drie dochters van Heer Nicolaas III van Putten en zijn vrouw, Vrouwe Aleida van Strijen, die dit gebied als bruidsschat meekreeg bij haar huwelijk in 1315 met Willem IV van Horne. Tot 1811 bleef Hoogvliet een zelfstandige ambachtsheerlijkheid. Van 1811 tot 1818 behoorde Hoogvliet tot de gemeente Poortugaal. Van 1818 tot 1934 was Hoogvliet (weer) een zelfstandige gemeente, die de laatste decennia van haar zelfstandigheid een burgemeester deelde met het dorp Pernis.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven