Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Schiedam

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Schiedam

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Schiedam

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Schiedam.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Schiedam.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Schiedam zoals bv ‘s-Gravelandsepolder, Ambachtenbuurt, Botenbuurt, Brandersbuurt, Buurt 00, De Akkers en De Velden, De Gaarden/Sveafors, De Plantage, De Vlinderhoven/Sveaholm, Distillateursbuurt, Eilandenbuurt, Fabribuurt, Frankenland, Groenoord-Midden, Groenoord-Noord, Groenoord-Zuid, Havenbuurt, Haverschmidtkwartier, Hollandiabuurt, Kastelenbuurt, Kethel-dorp, Liduinabuurt, Maasboulevard, Nassaubuurt, Natuurkundigenbuurt, Newtonbuurt, Nieuw-Mathenesse, Nolensbuurt, Noletbuurt, Noordkethelpolder, Parkenbuurt/Bijdorp, Piet Sandersbuurt, Polderwetering, Rotterdamsedijk, Schiehart, Schildersbuurt, Schrijversbuurt, Singelkwartier, Spaanse Polder, Spieringshoek, Staatsliedenbuurt, Stadserf, Stationsbuurt, Sveaborg en -Dal, Toneelspelersbuurt, Tuindorp, Vakbondsliedenbuurt, Vogelbuurt, Walvisbuurt, Wetenschappersbuurt, Wibautbuurt.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafSchiedam is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland.
De geschiedenis van de stad Schiedam gaat terug tot de 13e eeuw. Nabij de monding van de Schie werd rond waarschijnlijk 1230 door de heer van Wassenaar en/of heer Dirk Bokel van ambacht Mathenesse een dam aangelegd om het polderland te beschermen tegen het zeewater. In 1247 kreeg Aleid van Holland bij haar huwelijk met Jan van Avesnes het oostelijke deel van de dam (en het poldertje) als bruidsgeschenk. In 1275 werden stadsrechten verleend door vrouwe Aleid van Holland (Aleida van Avesnes), de zuster van graaf Willem II van Holland.
De achttiende eeuw was Schiedams Gouden Eeuw: de stilgevallen drankimport uit Frankrijk(?) maakte de opkomst van de Schiedamse jeneverstokerij mogelijk. Vanuit tientallen branderijen en distilleerderijen werd Schiedamse jenever over de hele wereld geëxporteerd. De jeneverindustrie gaf Schiedam de bijnaam 'Zwart Nazareth'. De bedrijfstak is inmiddels grotendeels verdwenen, maar zes molens bepalen nog het stadsbeeld: Molen De Walvisch, Molen De Drie Koornbloemen, Molen De Vrijheid, Molen De Noord, Molen De Palmboom, de in 2008 gebouwde Noletmolen en de in 2011 opnieuw gebouwde Molen De Kameel, de hoogste molens ter wereld. Ook herinnert een groot aantal voormalige branderijen aan de branderstijd. In een van deze branderijen, gevestigd aan de historische Lange Haven, is sinds 1996 het Jenevermuseum gevestigd.
In 1941 werd de gemeente Kethel en Spaland geannexeerd, waardoor er ruimte was voor grootschalige woningbouw ten noorden van Schiedam. Hier liggen nu de wijken Tuindorp, Sveaparken, Kethel, Groenoord, Woudhoek en Spaland.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven