Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Maasdam

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Maasdam

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Maasdam

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Maasdam.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Maasdam.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Maasdam en straten zoals bv Burg G de Katerstraat, Hoeksedijk, Julianastraat, Lageweg, Maaslaantje, Parallelweg, Raadhuisstraat, van Hogendorplaan, van Limburg Stirumlaan, van der Duyn v Maasdamln, Willem I laan, Resenburgh, Acacialaan, Dorpsstraat, Kastanjelaan, Lindenlaan, Molenlaan, Smidsweg, Trambaan, van der Doeslaan, Fazant, Lijster, Merel, Roodborst, Patrijs, Leeuwerik, Grutto, Maashofje, Gatsedijk, Kromme Elleboog, Polderdijk, ‘s-Gravendeelseweg, Zuiddijk.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafMaasdam is een dorp in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het is gelegen ongeveer 14 km ten zuiden van de stad Rotterdam in de gemeente Hoeksche Waard. Maasdam is ook de naam van de voormalige gemeente. Maasdam heeft zijn geografische naam te danken aan de dam die hier in de rivier de Maas werd gebouwd in de 13e eeuw.Maasdam ligt aan een van de twee kommen van de Binnenbedijkte Maas. De andere ligt in Westmaas.
n het contreien van Maasdam zijn veel vondsten gedaan die erop duiden dat de Hoeksche Waard een belangrijk gebied was voor de Romeinen. Dat kwam door de ligging van de Romeins-Middeleeuwse Maas, waarvan de Binnenmaas nu nog slechts een overblijfsel is. Deze rivier vormde de bovengrens van het Romeinse Rijk, de limes. Bovendien was de Hoeksche Waard in die tijd ook erg dichtbevolkt en welvarend. Deze rivier vormde een strategisch punt voor het Romeinse Rijk. Er zijn rond de dorpen Maasdam, Westmaas en Mijnsheerenland vooral veel militaire vondsten gedaan. Dure mantelspelden (fibulae), een stuk van een zwaardschede, maar ook potten.[2] In 1989 werden in de buurt van de Polderweg in Maasdam een behoorlijk groot Romeins grafveld en een aanlegplaats ontdekt. Bij opgravingen begin 1993 bij de Kromme Elleboog, een weg bij Maasdam, zijn onder meer restanten van een havencomplex aan de noordelijke oever van de Maas, een brug, een dam, Romeinse wegen en verder veel bouwmaterialen gevonden. Dit alles duidde op een grote nederzetting in de Romeinse tijd, vanaf ongeveer 70 na Christus.[3] De Maas, die van oost naar west door de Hoeksche Waard stroomde, werd in de buurt van Maasdam waarschijnlijk al door de Romeinen afgedamd in de eerste eeuw na Christus. De dam was ongeveer vijftig meter breed en liep van de Kromme Elleboog naar de Middelste Kruisweg.[3] Naar aanleiding van de vondsten werden er in 1993 luchtfoto's gemaakt. De Rijksdienst voor het Oudheidkundig Bodemonderzoek concludeerde op basis van deze foto's dat er waarschijnlijk een militair kamp en een hotel gestaan hebben.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven