Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Middelharnis

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Middelharnis

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Middelharnis

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Middelharnis.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Middelharnis.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Middelharnis en straten zoals bv Doetinchemsestraat, Frans Halslaan, Hobbemastraat, Jan Steenlaan, Rembrandtlaan, Rubensplein, Vermeerstraat, Paulus Potterhof, Korendreef, Mondriaanhof, Berkenhof, Berkenlaan, Elzenlaan, Essenlaan, Iepenlaan, Kastanjelaan, Lindenlaan, Lijsterbesweg, Marietjespad, Meidoornstraat, Wilgenlaan, Verlengd Marietjespad, Brandsteeg, Donkereweg, Eendrachtstraat, Kaai, Kaaidreef, Kerkepad, Nieuwdorp, Nieuwepad, Nieuwstraat.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafMiddelharnis (Geluidsfragment uitspraak (info / uitleg)), in het plaatselijke dialect Menheerse genoemd, is een plaats in de gemeente Goeree-Overflakkee in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Tot 31 december 2012 was de gemeente Middelharnis een zelfstandige gemeente bestaande uit de vier dorpen Middelharnis, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge en Stad aan 't Haringvliet. Op 1 januari 2013 ontstond de gemeente Goeree-Overflakkee uit de vier gemeenten Oostflakkee, Middelharnis, Dirksland en Goedereede.
Het Oudeland van Middelharnis werd in 1465 ter bedijking uitgegeven tezamen met polder Het Oudeland van Sommelsdijk en de Polder Duivenwaard en vormt een dijkring. Opvallend is de samenwerking die daarmee gepaard ging. Het Oudeland van Middelharnis was eigendom van de Heren van Putten, Het Oudeland van Sommelsdijk was Zeeuws en Polder Duivenwaard behoorde toe aan de Heren van Grijsoord. Al snel werd begonnen met de bouw van kerk en toren in laatgotische stijl.
Het laantje van Middelharnis (1689) De kerk van Middelharnis is in zijn oorspronkelijk staat te zien op het schilderij Het laantje van Middelharnis van Meindert Hobbema. Meindert Lubbertszoon Hobbema (1638-1709) was een Nederlandse schilder van landschappen, die werd geboren in Amsterdam. Zijn bekendste werk is Het Laantje van Middelharnis (1689), dat tegenwoordig in de National Gallery in Londen hangt.
Het Raadhuis van Middelharnis, waarin in de periode 1992-2006 het Rien Poortvlietmuseum was gevestigd, is uit het jaar 1639 en is in Hollands Classicistische stijl gebouwd. In het fronton bevindt zich het wapen van Middelharnis. Op het gebouw bevinden zich drie beelden die symboliseren voorzichtigheid, liefde en gerechtigheid.
Op het torentje van het raadhuis ziet men een koperen gaffelscheepje. Dit symboliseert dat Middelharnis van origine een vissersplaats is. Tot het eind van de 19e eeuw voeren de beugsloepen uit naar de Noordzee. Daarna zochten de vissers werk in de groeiende Rotterdamse havens.
Middelharnis heeft drie molens gehad, maar niet een heeft de tand des tijds doorstaan. Ook het station is verdwenen. Daar stapten tot 1964 de reizigers, die met de veerboot het Haringvliet waren overgestoken, op de tram van de Rotterdamsche Tramweg Maatschappij naar Ouddorp, Ooltgensplaat of Middelharnis Haven.
Middelharnis is met Sommelsdijk een tweelingdorp.
Nieuwbouw vindt voornamelijk plaats ten noorden van Middelharnis en Sommelsdijk in de nieuwe wijk Westplaat. Deze wijk ligt deels in de Westplaatpolder en deels in de Everdinapolder. Eind jaren 90 is begonnen in het westelijk deel en van daaruit is de wijk oostwaarts uitgebreid.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven