Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Zederik

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Zederik

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Zederik

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Zederik.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Zederik.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Zederik zoals o.a. Ameide, Hei- en Boeicop, Leerbroek, Lexmond, Meerkerk, Nieuwland, Tienhoven, Achterdijk, Achthoven, Ameide Kern, Ameide Polder, Geer, Hei- en Boeicop Kern, Hei- en Boeicop Polder, Hogewaard, Lakerveld, Leerbroek kern, Leerbroek Polder, Lexmond Kern, Lexmond Polder, Meerkerk kern, Meerkerk Polder, Meerkers Broek, Middelkoop, Nieuwland Kern, Nieuwland Polder, Sluis, Sluis Polder.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafZederik is een voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente was op 1 januari 1986 ontstaan door het samenvoegen van zeven oorspronkelijke gemeenten in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. De naam is afgeleid van het uit de middeleeuwen stammende kanaal de Oude Zederik, die door dit gebied loopt.
Op 10 november 2015 werd bekend dat Zederik zou fuseren met het naburige Vianen en Leerdam tot een nieuw te vormen gemeente Vijfheerenlanden.[1] Leerdam werkte op dat moment al samen met Zederik in het GLZ-verband, waar ook de gemeente Giessenlanden (nu onderdeel van Molenlanden) deel van uitmaakte. Deze nieuwe fusiegemeente hoort bij de provincie Utrecht. Fusiepartner gemeente Vianen is in 2002 reeds overgegaan naar de provincie Utrecht. De definitieve herindeling vond plaats op 1 januari 2019 en de nieuwe gemeente Vijfheerenlanden telde op dat moment ongeveer 55.000 inwoners. Op 1 januari 2018 zijn al wel de ambtelijke organisaties van de drie gemeenten samengegaan
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven