Home » Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Oosterhout
Schoolfotograaf komt ook in Gelderland Oosterhout
Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s
De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Gelderland-Oosterhout-ge
Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.
Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Oosterhout-ge.
portret
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
13-18 zwart-wit met kader
13/18-speciaal per school ontworpen
13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
sleutelhanger met pasfoto
Zelf bepalen
Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Oosterhout-ge.
Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf
Uiteraard komen wij in alle wijken van Gelderland-Oosterhout-ge zoals o.a. Oosterhout-Centrum, Slotjes, West, Strijen, Leijsenakkers, Oosterheide, Dommelbergen, Vrachelen, Industrieterrein Zuid, Industrieterrein Noord, Buitengebied Oosterhout, Den Hout, Oosteind, Dorst, Beemdenbuurt, Bloemenbuurt, Bosgebied Dorst, Bosgebied-Oosterhout, Buitengebied Den Hout, Buitengebied Dorst-Zuid, Buitengebied-Oosteind-Zuid, Centrum, Componistenbuurt, Dammenbuurt, De Warande, Den Hout, Donkenbuurt, Dorst, Industrieterrein Heikant, Industrieterrein Statendam, Industrieterrein Vijf Eiken, Industrieterrein Weststad-Noord, Industrieterrein Weststad-Zuid, Kanaleneiland en Kastelenbuurt.
Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:
Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf
Het (oorspronkelijke) dorp Oosterhout is ontstaan in de vroege middeleeuwen op een stroomrug, een oude rivieroever van de Waal. In 1809 en 1820 werd Oosterhout getroffen door dijkdoorbraken, waarna de huidige dorpskern opnieuw, ditmaal in noordelijke richting, opgebouwd werd, ter hoogte van de huidige Dorpsstraat.
Oosterhout is een typisch, Betuws agrarisch dorp. De vruchtbare hoger gelegen stroomruggronden zijn van oudsher uitstekend geschikt voor akkerbouw, weidebouw en fruitteelt. De laaggelegen, natte komgebieden waren in gebruik als kruidenrijke hooilanden en als weide. In de 17e eeuw kwam de tabaksteelt in zwang.
In de tweede helft van de 19e eeuw nam de fruitteelt in de Betuwe en dus ook in Oosterhout een hoge vlucht. Vele akkers op de vruchtbare stroomruggen maakten plaats voor hoogstamboomgaarden. De industrie speelde hier op in. In Oosterhout verscheen in 1868 nabij de Altena een kroetfabriek (appelstroop) van Van Woerkom. Daarna kwam aan de Dorpsstraat achter de Ceciliahof (Dorpsstraat 19) een jamfabriek (BATO) tot stand.[3] De fabriek bleef tot 1975 (20e eeuw) in bedrijf[4]. Daarna is op dit terrein nieuwbouw gepleegd.
Oosterhout hoorde van 1871 tot en met 2001 bij de gemeente Valburg. Na de herindeling is het dorp opgegaan in de heringedeelde gemeente Overbetuwe.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)
Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf