Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant-Eersel-Vessem

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant-Eersel-Vessem

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Eersel-vessem

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Eersel-vessem.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Eersel-vessem.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Eersel-vessem zoals o.a. Braak, Breemhoeve, Buikheide, Busvelden, Buterswal, Costerij, D’n Grote Aard, De Achterste Donk, De Hoefse Weg, De Mister, Den Hofpad, Domineeshof, Donk, Driehuizen, Ellenbroek, Flinkert, Garshof, Groenewoud, Grootakker, Heike, Heikesestraat, Hemelrijk, Hoogcasteren, Hooge akker, Hoogeloonsedijk, Hoogeloonseweg, Ir van Meelweg, Jan Smuldersstraat, Katerstraat, Keijenhurkseweg, Kuilenhurk, Lantie, Leeuwerik, Lille, Maaskant, Meerven, Merel, Mezenhof, Molenberg, Molenkap, Molenwiek, Mr de la ourtstraat, Mr van Hasseltweg,Nachtegaallaan, Oude Schoolstraat, Pastorij, Postbus, Postels , Huufke, Predikant, Putterstraat, Rietven, Servatiusstraat, Stroomkesberg, Vogelenzang, Vondereind, Wilhelminalaan, Zwembadweg


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


De kern bevindt zich aan het riviertje de Kleine Beerze. Tot 1997 behoorde Vessem tot de gemeente Vessem, Wintelre en Knegsel.
De eerste vermelding van Vessem is uit 1292. Toen verleende hertog Jan I van Brabant gemeenterechten aan de inwoners van Vessem en Wintelre. Opgravingen aan het Kerkplein toonden aan dat er in de 11e eeuw al boerderijen om de kerk gegroepeerd lagen. Geleidelijk aan ontstonden er, ten gevolge van ontginningen, ten noorden van het dorp nieuwe buurtschappen. Het oudste nog bestaande gebouw is de kerktoren, die uit de 15e eeuw stamt. De boerderij Maaskant 5 is de oudste nog bestaande boerderij. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven