Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Oss Ravenstein

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Oss Ravenstein

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Oss-ravenstein

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Oss-ravenstein.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Oss-ravenstein.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Oss-ravenstein zoals o.a. Ganzenweg, Grotestraat, Burg. van de Wielstraat, Hongerveldstraat, Woordstraat, Weegstraat, Beving, Beemdenweg, Heuveleindstraat, Dortestraat, Ringelenburg, Hamstraat, Meerstraat, Hoekstraat, Daalderstraatje, Den Dam, Boschakker, Maasdijk, Van Coothweg, Peperstraat, Marktstraat, Servetstraat, Brouwerijstraat, Kolonel Wilsstraat, Nieuwstraat, Mostaardstraatje, Walstraat, Middelstraat, Bleek, Kasteelseplaats, St. Luciastraat.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Ravenstein (dialect: Ravvestèìjn) is een vestingstad aan de Maas, in de gemeente Oss, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het historische stadje Ravenstein besloeg slechts een geringe oppervlakte, circa 30 ha. Van belang was vooral de ligging aan de Maas.
Ravenstein werd in 1360 gesticht door Walraven van Valkenburg,[2] leenman van de hertog van Brabant, die toen aan de oever van de Maas een kasteel liet bouwen, na daarvoor jarenlang vanuit zijn kasteel te Herpen tol te hebben geheven over het verkeer op de rivier. In 1364 probeerde de hertog tevergeefs een einde te maken aan deze praktijk door het kasteel te belegeren.Bij het kasteel ontstond het plaatsje Ravenstein, dat reeds in 1380 stadsrechten kreeg van Reinout van Valkenburg, een halfbroer van Walraven. In 1397 werd de heer van Ravenstein bij de slag bij Kleverhamm (Kreis Kleve) verslagen en gevangengenomen. De stad werd vervolgens Kleefs bezit. In 1399 werd er de Vrede van Ravenstein gesloten tussen Brabant en Gelre.[3]
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven