Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Sprang-Capelle

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Sprang-Capelle

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Sprang-capelle

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Sprang-capelle.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Sprang-capelle.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Sprang-capelle zoals o.a. Oosteind, Burgemeester Vermeulenstraat, Schrevelstraat, van Raveschotstraat, van Steenhuijsstraat, President Kennedystraat, Heisterbachstraat, Poolsestraat, Nieuwevaart, Willem van Gentsvaart, Juffrouwsteeg, Eendennestweg, Julianalaan, Raadhuisstraat, van der Duinstraat, Achter de Hoven, Dijkstraat, Bevrijdingsweg, Dick Flemmingstraat, Berkhaag, Tinus van der Sijdestraat, Nies van der Schansstraat, Raadhuisplein, Tilburgseweg, Kerkstraat.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Sprang-Capelle is een voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, die in 1997 samen met de gemeenten Waspik en Waalwijk is opgegaan in de nieuwe gemeente Waalwijk. Sprang-Capelle ligt in de streek de Langstraat ten westen van Waalwijk langs de Bergsche Maas. De gemeente Sprang-Capelle is in 1923 ontstaan na het samenvoegen van de gemeenten Sprang, Vrijhoeve-Capelle (in de volksmond Vrijhoeve) en Capelle.
Sprang-Capelle kent van oudsher een protestantse signatuur. Dit is opvallend, omdat in de omgeving vooral dorpen en steden te vinden zijn die een rooms-katholiek karakter hebben. Tot aan 1814 behoorden de dorpen die Sprang-Capelle vormen, net als het nabijgelegen 's Gravenmoer, tot het Baljuwschap Zuid-Holland van het Gewest Holland, waar de Reformatie veel eerder ingang vond dan in de Meierij van 's-Hertogenbosch (die pas in 1648 bij de Republiek der Verenigde Nederlanden werd gevoegd). In Vrijhoeve en Capelle is dan ook de Zuid-Hollandsedijk te vinden. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven