Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Sint Willebrord

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Sint Willebrord

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Sint-willebrord

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Sint-willebrord.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Sint-willebrord.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Sint-willebrord zoals o.a. Weberstraat, Rossinistraat, Händelstraat, Griegstraat, Regerstraat, Sibeliusstraat, Verdistraat, Wagnerstraat, Monseigneur van Rooijstraat, Emmastraat, Clausstraat, Franckstraat, Mahlerstraat, Bartokstraat, Sportparkstraat, Mozartstraat, Bachstraat, Beethovenstraat, Schubertstraat, Pastoor Kroesstraat, Marijkestraat, Wilhelminastraat, Wilhelminaplein, Hendrikstraat, Willem III-straat, Wim van Eststraat, Willem-Alexanderstraat, Irenestraat, Kenbelstraatje, Bremstraat, Matheus van den Eedenstraat, Singelstraat, Pastoor Palsstraat, Rugstraat, Rozenkransstraat, Smidshof, de Singelhof, Pastoor Bastiaansensingel, Mgr. van Hooydonkstraat, Dorpsstraat, Smidsstraat, Dahliastraat, Vijverstraat, Poppestraat, Parkstraat, Rozenstraat, Irishof, Narcishof, Jasmijnstraat, Kamperfoeliestraat, Boterbloemstraat.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


St. Willebrord (Brabants: 't Heike) is een kerkdorp in de gemeente Rucphen in de Nederlandse provincie Noord-Brabant.
Het Heike is van oorsprong (alvorens er sprake was van een nederzetting) een toponiem waarmee een klein onbewoond heidegebied van circa 400 bunders werd aangeduid dat was gelegen aan de oostzijde van de Rucphense Achterhoek, de noordwestzijde van de Sprundelse Luienhoek, de westzijde van de Ettense Hoge Donk en de Zuidelijke hoek van de Hoevense Heul (Bremstraat). Het Heike was door zijn ligging verdeeld in vier kleinere “Heikes”: het Rucphens Heike (onderdeel van de Achterhoek) het Sprundels Heike (onderdeel van de Luienhoek) het Ettense Heike / de Ettense hoek (onderdeel van (onder) de (Hoge) Donk / Donkskwartier / Luienhoek) de Bremstraat (onderdeel van de Heul).
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven