Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant-Chaam

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant-Chaam

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Chaam

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Chaam.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Chaam.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Chaam zoals o.a. Dorpsstraat, Torenpad, Bredaseweg, Beekstraat, Eekhof, Withagen, Gilzeweg, Vogelenzang, Valkenakker, Geerakker, Wolfsdonk, Antoniushof, Kinderbeemd, Hoefakker, Wouwerdries, Blokkenweide, Meijsberg, Baarleseweg, Dukaatstraat, Florijnstraat, Baroniestraat, Langstraat, Kempenstraat, Meierijstraat, Brabander, Biesbosch, Altena, Markiezaat, Heerebeemd, Boterfabriekweg, Horst, Vossenberg, Roode Beek, Ravenbos, Zwanendries, Ganzenbeemd, Eendendonk, Prinsenhof, Kerkdreef, Ulicotenseweg, Raadhuisplein, Kapelstraat, De Werf, Beckershagen, Schootakkerstraat, Kerkstraat, Brouwerij, Elsakkerpad


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Chaam was tot 1997 een zelfstandige gemeente. Hoewel Chaam omgeven is door landbouwgebied, vindt men op enige afstand een aantal uitgestrekte natuurgebieden, namelijk de Chaamse Bossen in het noordoosten, de Strijbeekse Heide in het westen, en het landgoed Hondsdonk in het noordwesten, alsmede het natuurgebied Chaamse Beken.
Chaam zou reeds in 422 genoemd worden onder de maalstenen (vergaderplaatsen) van de Franken. Aanvankelijk oefenden de abdijen van Thorn en Echternach een aantal rechten binnen het Chaamse grondgebied uit. Met het groeien van de macht van wereldlijke vorsten werden de abdijen vanaf de 11e eeuw geleidelijk aan van hun wereldlijke macht beroofd. De rechten van de abdijen van Thorn en Echternach werden langzaam maar zeker beperkt tot het patronaatsrecht en het tiendrecht. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven