Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Sint-Oedenrode

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Sint-Oedenrode

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Sint-oedenrode

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Sint-oedenrode.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Sint-oedenrode.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Sint-oedenrode zoals o.a. Eerschotsestraat, Den Berg, Veghelseweg, Oude Koevering, Kievitsbult, Bastion, Burgemeester van Oerlehof, Kerkdijk-Noord, Pastoor Klessensstraat, Kruisakker, Ds. Hoogeveenstraat, Heistraat, Scherpakkerstraat, C. Rossemsstraat, Valstraat, Merodestraat, Vogelliusstraat, Jonker de Jegerstraat, Hertog Janstraat, Van Duppenstraat, Verwestraat, Johanna van Brabantlaan, Roesmontstraat, Van Drielstraat, Pastoor Hackenstraat, Beelstraat, Dreesstraat, Schermerhornstraat, De Geerstraat, Den Uylstraat, Colijnstraat, Gerbrandystraat, Marijnenstraat, Piersonstraat, De Quaystraat, ‘t Loefensteyn.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


De plaats had van 1232 tot 1851 vrijheidsrechten, en werd in het verleden als vlek bestempeld. Het dorp heeft een matig verstedelijkt karakter. Van zuidoost naar noordwest wordt de plaats doorsneden door rivier de Dommel. Op 1 januari 2017 ging Sint-Oedenrode, samen met Schijndel en Veghel, op in de nieuwe gemeente Meierijstad.
De eerste sporen van menselijke aanwezigheid dateren uit de periode tussen 10.000 en 9000 jaar voor Christus. De eerste nederzettingen waarvan restanten zijn gevonden tijdens het afgraven van een dommeloever ter hoogte van de Hazenputten dateren uit een periode tussen 8000 en 9000 voor Christus. In de bronstijd vestigden de eerste boerenbedrijfjes zich in en rond Sint-Oedenrode. Over de daarop volgende periode is niet veel bekend.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven