Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant-Loon op zand Kaatsheuvel

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant-Loon op zand Kaatsheuvel

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Loon-op-zand-kaatsheuvel

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Loon-op-zand-kaatsheuvel.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Loon-op-zand-kaatsheuvel.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Loon-op-zand-kaatsheuvel zoals o.a. Kaatsheuvel-West, Kaatsheuvel-Oost, Loon op Zand, De Moer, Bergeind, Bloemenbuurt, Centrum, De Baan, De Hoogt (Industrieterrein), De Kets (industrieterrein), De Klinkenpolder, De Moer, De Oude Omdraaier, De Plakken, De Zandschel, Draaiboom, Els (oost), Els (west), Heikant, Het Hoekske, Hil (noord), Hil (zuid), Loonse Vaart, Molenwijk(noord), Molenwijk (zuid), Mussenhoek, Oost-Loon, Oud-Loon, Pannenhoef (oost), Pannenhoef (west), Prinsessenbuurt, Rooi Dorp, Schrijversbuurt, Staatsliedenbuurt, Vossenberg (west).


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Kaatsheuvel (met de klemtoon op 'Kaats', niet zoals vaak gehoord met de klemtoon op 'heu', in het plaatselijke dialect D'n Ketsheuvel) is een dorp in Noord-Brabant, in de gemeente Loon op Zand. Het dorp staat van oudsher nationaal bekend om de schoenenindustrie en de turfwinning. Tijdens carnaval staat Kaatsheuvel beter bekend als 'Turfstekerslaand'. Het dorp is voornamelijk bekend van de toeristische attracties de Efteling en het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen.
De oudste vermelding van Kaatsheuvel is uit 1506, waar de plaats genoemd wordt als Ketshovel. De buurtschap zelf bestond toen al enkele eeuwen en behoorde tot de heerlijkheid Venloon, later Loon op Zand genaamd. Oorspronkelijk leefden de bewoners van de turfwinning. In 1396 werd op last van Paul van Haastrecht de Turfvaart gegraven die van 's Gravenmoer via Kaatsheuvel naar 's-Hertogenbosch liep. De turfwinning kwam omstreeks 1600 tot een einde en de vaart verzandde. De turfwinners waren keuterboeren: ze bezaten, naast hun werkzaamheden als turfsteker, een klein boerderijtje.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven