Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Roosendaal

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Roosendaal

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Roosendaal

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Roosendaal.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Roosendaal.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Roosendaal zoals o.a. Bakkersberg-Langendijk, Borchwerf-Noord, Borchwerf-Zuid, Borteldonk, Bovendonk, Centrum-Nieuw, Centrum-Oud, De Krogten, Ettingen, Fatima-villapark, Haiink, Heerle, Heerma van Vossstraat-Molenbeek, Herreweg, Hulsdonk, Kalsdonk, Keijenburg, Kortendijk A, Kortendijk C, Kortendijk L, Kroeven-Noordoost, Kroeven-Noordwest, Kroeven-Zuidoost, Kroeven-Zuidwest, Landerije, Langdonk-Oost, Langdonk-West, Majoppeveld-Noord, Majoppeveld-Zuid, Minnebeek-Watermolen, Nieuwenberg, Nispen, Parklaan-Hoogstraat, Scherpdeel, Sint Josephbuurt, Spoorstraat-Van Coothlaan, Stationsbuurt, Tolberg-Centrum, Tolberg-Oost, Tolberg-West, Verspreide huizen Heerle, Verspreide huizen Moerstraten, Verspreide huizen Nispen, Verspreide huizen Wouw in het Noorden, Verspreide huizen Wouw in het Zuiden, Verspreide huizen Wouwse Plantage, Vierhoeven, Vijfhuizenberg, Vroenhout, Vrouwenhof, Weihoek-Oost, Weihoek-West, Wouw, Wouwse Plantage.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Roosendaal is een stad in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, en de grootste plaats binnen de gelijknamige gemeente Roosendaal. Door zijn ligging aan de spoorlijn (Amsterdam –) Rotterdam – Antwerpen (– Brussel – Parijs) vervulde Roosendaal een belangrijke internationale logistieke functie. Roosendaal is het laatste station op Nederlands grondgebied voor de grens met België. De intercity Amsterdam - Brussel stopte hier. Sinds begin april 2018 gaat deze trein over de HSL-Zuid, via Breda, dat voor het autoverkeer (A16/E19) al een belangrijke grensfunctie vervult.
Roosendaal kent een geschiedenis die teruggaat tot de dertiende eeuw. Er was toen echter nog geen sprake van een nederzetting, slechts van een verzameling buurtschappen. In 1266 verzochten de bewoners van de buurtschappen Langdonk, Hulsdonk en Kalsdonk aan de abt van de Abdij van Tongerlo om een eigen kapel te mogen oprichten, aangezien de verbinding met de – toen reeds bestaande – kerk te Nispen moeizaam was. In 1268 was de kapel gereed en schonk Arnoud van Leuven, de toenmalige Heer van Breda, zijn goedkeuring aan een schenking van grond aan deze kapel in loco dicto Rosendale. Het betreffende document is het eerste waarin de naam Roosendaal te vinden is. Overigens stond in die tijd het dorp ook bekend als Haviksdonk[2]. Pas in 1510 werd Roosendaal verheven tot een zelfstandige parochie, gewijd aan Sint-Jan. In 1363 stond in Roosendaal het Sint Anna Gasthuis aan de Raadhuisstraat.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven