Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant-Aalst

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant-Aalst

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Aalst

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Aalst.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Aalst.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Aalst zoals o.a. Juliana de Lannoylaan, Vincent Cleerdinlaan, Antoon Coolenlaan, August Sniederslaan, Renier Sniederslaan, Schoonoordhof, Akkerstraat, Gestelsestraat, Schoonoordstraat, Eindhovenseweg, Kosterhof, Raadhuisstraat, Kerkhoflaan, Piet Heinstraat, Michiel de Ruyterstraat, Maarten Trompstraat, Prins Clauslaan, Bernhardweg, Beatrixweg, Koningin Julianalaan, Dorpsstraat, Den Hof, Molenvenlaan, Lissevenlaan, Hoge Duinlaan, Prinses Margrietlaan, Prins Constantijnlaan, Parklaan, Mastboslaan, Valkenswaardseweg, Molenzicht, De Leesakker, Alstorphiushof, Jan van Speykstraat, Brederode, Marijkelaan, Dennelaan, Irenelaan, Mecklenburglaan, Prins Hendriklaan, Oranjelaan, Koningin Wilhelminalaan, Burgemeester van Dommelenlaan, Mariannestraat, ‘t Landschut, Goudbergstraat, Anna Paulownalaan, Alexanderstraat, Emmastraat, Nassaustraat, Brabantialaan, Molengragte, Lakkerij, Stamperij, Knipperij, Blikslagerij, Chromerij


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Aalst (Brabants: Aolst) is een dorp in de gemeente Waalre. Het dorp wordt ook wel Aalst-Waalre genoemd, om het te onderscheiden van het Gelderse dorp Aalst. Het ligt in de Nederlandse provincie Noord-Brabant en is gelegen aan de Tongelreep. Tot de samenvoeging met Waalre in 1923 was Aalst een zelfstandige gemeente. Tot het dorp Aalst behoren de wijken De Voldijn en Ekenrooi en de buurtschap Achtereind.
Aalst lag oorspronkelijk ten westen van het dal van de Tongelreep, die langs het dorp voert. In het dal ten oosten van Aalst wordt landbouw bedreven, hoewel ook de nieuwbouwwijk Ekenrooi hier oprukt. De buurtschap Achtereind, verder zuidwaarts in het dal gelegen, bestaat uit enkele boerderijen.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven