Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Sleeuwijk
Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Sleeuwijk
Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s
De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Sleeuwijk
Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.
Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Sleeuwijk.
portret
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
13-18 zwart-wit met kader
13/18-speciaal per school ontworpen
13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
sleutelhanger met pasfoto
Zelf bepalen
Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Sleeuwijk.
Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf
Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Sleeuwijk zoals o.a. K van de Sandeplein, Bijtelskil, Oudland van Altenastraat, Vlietstraat, Kastanjelaan, Vijverplein, Schoolstraat, Berkenlaan, Meidoornlaan, Eikenlaan, Esdoornlaan, Nieuwe Es, Iepenlaan, Transvaal, Larikslaan, Peppeldreef, Olmenhof, Lindenhof, Espendreef, Beukenhof, Abeelhof, Notenlaan, Vijfmorgen, Tienhont.
Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf
Sleeuwijk is een plaats in de Nederlandse provincie Noord-Brabant en deel van de gemeente Altena. Historisch gezien maakte het deel uit van het Land van Altena, en werd het bestuurd vanuit Woudrichem. Sinds ongeveer 1815 maakte Sleeuwijk deel uit van de gemeente De Werken en Sleeuwijk. Deze had een oppervlakte van 2111 ha. In 1950 ging de toen 4218 inwoners tellende gemeente op in de gemeente Werkendam
De oudste vermelding van Sleeuwijk dateert uit 1266. Sleeuwijk dankt zijn betekenis vooral aan het veer naar Gorinchem. Dit werd voor het eerst in 1327 genoemd en was een van de oudste voetveren van Nederland. In 1811 stak keizerin Marie Louise van Oostenrijk, vrouw van Napoleon Bonaparte, met dit veer de Merwede over. Vandaar dat het veer de bijnaam Het veer van Keizerin Marie Louise kreeg en een tijdlang werd aangeprezen als de kortste weg naar Parijs. De -steeds drukker wordende- veerpont was van groot belang en heeft gefunctioneerd tot in 1961 de Merwedebrug werd geopend.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)
Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf