Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant-Haaren-Helvoirt

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant-Haaren-Helvoirt

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Haaren-helvoirt

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Haaren-helvoirt.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Haaren-helvoirt.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Haaren-helvoirt zoals o.a. ‘t Eind, Biezenmortel, Distelberg, Esch, Haaren, Helvoirt, Huize Assisië, Noenes, Verspreide huizen Biezenmortel, Verspreide huizen Brokkenbroek en Laar, Verspreide huizen Esch, Verspreide huizen Gijzel, Raam en Molenstraat, Verspreide huizen Helvoirtse Heide, Verspreide huizen in het Oosten, Verspreide huizen in het Westen.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Helvoirt is een dorp in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het is onderdeel van de gemeente Vught. Vanaf 1 januari 2021 behoort Helvoirt bij de gemeente Vught, door het opheffen van de gemeente Haaren
De eerste vermelding van Helvoirt stamt van 1192. Heer Giselbert van Tilburg regelde toen samen met zijn moeder Alaysa de bouw van een kapel te Helvoirt. De omgeving moet toen al betrekkelijk intensief bewoond zijn geweest. In de 15e eeuw ging het om 600 mensen, en dat nam in de 16e eeuw toe tot ongeveer 700. Onrustige tijden maakten dat het aantal inwoners daarna weer verminderde. Bij het begin van de 19e eeuw waren er 1200 inwoners, op het einde daarvan waren het er 1600. In 1957 werd de 3000 gepasseerd en in 1974 de 4000. In 1997 werd de gemeente met 4741 inwoners opgeheven. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven