Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Cranendonck Maarheeze

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Cranendonck Maarheeze

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Cranendonck-maarheeze

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Cranendonck-maarheeze.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Cranendonck-maarheeze.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Cranendonck-maarheeze en straten zoals bv Sneppendijk, Berkelaar, Elzerik, Wederik, Wilgenroosstraat, Gagelstraat, Vogelwikke, Ratelaar, Bolderik, Valeriaanstraat, Morgenster, Ereprijsstraat, Leeuwenbekstraat, Ridderspoor, Zonnedauw, Peppelrode, De Weyers, ‘t Hagelkruis, Lavendelstraat, Jasmijnstraat, Weigeliastraat, Sleedoornstraat, Beatrixlaan, Willem-Alexanderlaan,Emmalaan, Wilhelminaplein, Oranje Nassaulaan, Poelsnep, Everard Winterslaan, De Brink, Korenbloemstraat, Dahliastraat, Rozenpad, Anemonenstraat, Molenstraat, Smits van Oyenlaan, Stationsstraat.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Maarheeze (Brabants en West-Limburgs: Máres) is een dorp in de Nederlandse gemeente Cranendonck, provincie Noord-Brabant.
De kern Maarheeze is zoals eigenlijk alle kernen in Cranendonck (behalve Budel-Dorplein) ontstaan als een esdorp. Oude akkercomplexen omringen de kern. De oudste schriftelijke vermelding van Maarheeze dateert van 1289 toen Willem van Cranendonk heer van Maarheeze werd genoemd. Maarheeze vormde met Soerendonk een gezamenlijke schepenbank. In de loop van de tijd heeft Maarheeze zich flink uitgebreid, echter niet in relatie met de oorspronkelijke structuur van de kern. Doordat de uitbreiding vooral is bepaald door de ligging tussen de A2 en de spoorweg is er nauwelijks nog sprake van lintbebouwing langs akkercomplexen. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven