Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Tilburg

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Tilburg

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Tilburg

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Tilburg.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Tilburg.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Tilburg zoals o.a. Armhoef, Berkel, Berkelse Akkers, Besterd, Bosscheweg, Broekhoven, Buitengebied Noordoost, Buitengebied Noordwest, Buitengebied Zuidwest, Campenhoef, Centrum, Dalem, De Blaak, De Hasselt, De Lijnse Hoek, De Oude Warande, De Reit, De Schans, Dongewijk, Eikenbosch, Enschot, Gasthuisstraat, Gesworen Hoek, Groenewoud, Groeseind, Hagelkruis, Heerevelden, Het Goirke, Het Laar, Het Zand, Hoefstraat, Hoevenseweg, Huibeven, Industriestrook GoirkeKanaaldijk, Industriestrook LovenseKanaaldijk, Industrieterrein Kraaiven, Industrieterrein Loven, Industrieterrein-Oost, Industrieterrein Vossenberg, Jeruzalem, Katsbogten – Bakerland, Koestraat, Koningshoeven, Koolhoven, Korvel, Loven, Moerenburg, Oude Dijk, Quirijnstok, Rooi Harten, Ruiven, Stokhasselt-Noord, Stokhasselt-Zuid, Tivoli, Trouwlaan, Tuindorp de Kievit, TweeSteden Ziekenhuis – De Rooi Pannen, Udenhout, Verspreide huizen ten noorden van Berkel-Enschot, Verspreide huizen ten zuiden van Berkel-Enschot, Verspreide huizen Udenhout, Vlashof, Wandelbos-Noord, Wandelbos-Zuid, Witbrant, Zorgvlied.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Tilburg is een stad in de Nederlandse provincie Noord-Brabant en hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Tilburg.
Prehistorische sporen van bewoning in het tegenwoordige Tilburg zijn gevonden bij industrieterrein Kraaiven en dateren van 9000 jaar voor Christus. De huidige wetenschap gaat ervan uit dat dat rondtrekkende jager-verzamelaars waren van de Tjongercultuur. [2] De naam Tilburg komt voor het eerst voor in het Liber aureus uit 1191. Daarin werd een document uit 709 overgeschreven dat opgemaakt zou zijn in Tilburg (actum publice Tilliburgis).[3] Het huidige Tilburg stond toen bekend als West-Tilburg, terwijl Oost-Tilburg overvleugeld werd door het in 1212 er vlak naast gestichte Oisterwijk. De gehele heerlijkheid, die nog meer plaatsen omvatte, staat wel bekend als Groot-Tilburg. In 1387 werd Tilburg van Oisterwijk gescheiden en ging, samen met Goirle, de heerlijkheid Tilburg en Goirle vormen. Deze maakte deel uit van het Kwartier van Oisterwijk van de Meierij van 's-Hertogenbosch.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven