Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant-Halsteren

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant-Halsteren

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Halsteren

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Halsteren.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Halsteren.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Halsteren zoals o.a. Augustapolder, Bergse Plaat, Buitengebied-Oost, Buitengebied-West, Centrum, De Beek, De Markiezaten, De Schans en Oude Molen, Gageldonk-Oost, Gageldonk-West, Halsteren-Centrum, Havenkwartier, Het Fort, Het Glacis, Jankenberg, Lage Meren, Langeweg, Lepelstraat, Meilust Noord, Meilust Zuid, Nieuw Borgvliet, Nieuwe Molen, Noordgeest, Rode Schouw, Schelde Vesting, Tuinwijk, Verspreide huizen Halsterse Polders, Verspreide huizen Heimolen, Verspreide huizen Kladde, Verspreide huizen Klutsdorp, Verspreide huizen Vrederust, Vestinggronden-Noord, Vestinggronden-Zuid, Warande-Oost, Warande-West, Waterfront-Industriegebied, Zeekant.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


De gemeente Halsteren werd in 1810 gevormd door samenvoeging van vier zelfstandig bestuurde rechtsgebieden: het dorp Halsteren, Noordgeest, de Beymoerenpolders en de Auvergne- en Glymespolders in 1810. Halsteren is gelegen op de Brabantse Wal, waardoor binnen het dorp hoogteverschillen tot 10 meter waargenomen kunnen worden.
De oudste vermelding, als Halstert, stamt uit 1272. Ook in 1274 en 1290 komt de naam, voor in schriftelijke documenten, en wel als Haltre of Halstre respectievelijk Halsteren. In de 13e eeuw moet ook reeds sprake geweest zijn van een haventje, terwijl er toen ook al een parochie was gesticht, die reeds in 1253 werd vermeld. Het eerste kerkje lag tussen Halsteren en Tholen in een dorpje dat Polder heette. Dit bestond uit het kerkje en 47 huizen, maar dit verdween in de golven tijdens de Allerheiligenvloed van 1570. Halsteren is waarschijnlijk ontstaan als een turfwinningsdorp. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven