Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Oss Geffen

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Oss Geffen

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Oss-geffen

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Oss-geffen.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Oss-geffen.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Oss-geffen zoals o.a. Abelenstraat, Acaciastraat, Aloysiusplein, Bedrijvenweg, Beekschehoevestraat, Bergstraat, Berkenboog,Bredeweg, Broekstraat, D’n Ham, De Doelen, De Gement, De Heegt, De Ing, De Karn, De Kouwe Noord, De Rosmolen, De Schouw, De Stoof, De Wan, De Wiel, De Wisboom, De Zolder,Den Herd ,Den Oven, Doctor Ariënsstraat, Doctor Poelsstraat, Doctor Schaepmanstraat, Dokter Jansenhof, Dorpsplein, Eikenwal, Elst, Elzendreef, Essenstraat, Gagel, Groenstraat, Harrie Schoutenstraat, Heegterstraat, Heesterseweg, Heikestraat, Het Geffens Veld, , Hoppad, Jasmijn, Johan van der Slootstraat, Kapelstraat, Kastanjehof, Kepkensdonk, Keppestraat, Kerkstraat, Kloosterstraat, Kraaijeven Kruidnagel, Kruiskampweg, Kruizenbeemdweg, Lambertusstraat, Lavendel, Le Sage ten Broekstraat Leiweg, Magnolia, Meester van Sonstraat, Meidoornstraat, Molenberg, Molengraaf, Molenstraat, Monseigneur Bekkersstraat, Monseigneur Zwijsenstraat, Mulderstraat, Oostenakkerstraat, Oude Baan, Papendijk, Pastoor van de Kampstraat, Pater van den Elsenstraat, Peppeldreef, Peter van Grinsvenstraat, Raadhuisstraat , Rietkampsestraat, Rijksweg, Rozelaar, Sassendreef, Simon van den Berghstraat, Sleedoornstraat, Smidse, Spoorpad, Thijmstraat, Tolweg, Trudostraat, Van Coothstraat, Veldstraat, Vlijmdstraat, Vreestraat, Vrouwkespad, Waterlaat, Weverstraat, Wilgenstraat, Willibrordusstraat, Wolfdijk.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Geffen (Brabants: Geffe) is een dorp in de gemeente Oss in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het dorp behoort tot het Kwartier van Maasland van de Meierij van 's-Hertogenbosch. Tot 1993 was het een zelfstandige gemeente.
Archeologische vondsten hebben bewezen dat het gebied rond Geffen al sinds de late steentijd is bewoond (2000 v. Chr.). De exacte stichtingsdatum van Geffen is onbekend. Waarschijnlijk is het dorp ontstaan uit een groepje nabijgelegen boerderijen. Op 1 oktober 1246 werd Geffen voor het eerst genoemd in officiële documenten. In dat jaar had een zekere Bosschenaar, Gozewijn Kok, land te leen "te Geffene". In 1298 werd Geffen voor het eerst officieel als plaatsnaam genoemd. Hertog Jan II van Brabant verleende in dat jaar gemeenterechten aan de bewoners van Geffen.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven