Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Oosterhout

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Oosterhout

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Oosterhout

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Oosterhout.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Oosterhout.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Oosterhout zoals o.a. Oosterhout-Centrum, Slotjes, West, Strijen, Leijsenakkers, Oosterheide, Dommelbergen, Vrachelen, Industrieterrein Zuid, Industrieterrein Noord, Buitengebied Oosterhout, Den Hout, Oosteind, Dorst, Beemdenbuurt, Bloemenbuurt, Bosgebied Dorst, Bosgebied-Oosterhout, Buitengebied Den Hout, Buitengebied Dorst-Zuid, Buitengebied-Oosteind-Zuid, Centrum, Componistenbuurt, Dammenbuurt, De Warande, Den Hout, Donkenbuurt, Dorst, Industrieterrein Heikant, Industrieterrein Statendam, Industrieterrein Vijf Eiken, Industrieterrein Weststad-Noord, Industrieterrein Weststad-Zuid, Kanaleneiland, Kastelenbuurt, Kruidenbuurt, Larenbuurt, Leijsenakkers, Molenbuurt, Natuurkundigenbuurt, Oosteind, Oranjepolder, Oud-West, Paterserf, Schrijversbuurt, Slotjes-Midden, Slotjes-Oost, Slotjes-West, Staatsliedenbuurt, Steenoven, Sterrenbuurt, Vogelbuurt, Vrachelen-Noord, Vrachelen-Noordwest, Vrachelen-Zuidoost, Vrachelen-Zuidwest, Willemspolder.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Oosterhout is een stad in de Nederlandse provincie Noord-Brabant en hoofdplaats van de gelijknamige gemeente. Bij Nijmegen ligt het gelijknamige Oosterhout (Overbetuwe).
Oosterhout wordt voor het eerst genoemd in een oorkonde uit 1277 maar het is veel ouder. Reeds in de prehistorie lag er een keten van kleine nederzettingen op de noordrand van de Brabantse zandgronden. Veel verder naar het zuiden lag het door heide omgeven dorp Dorst. Een van deze nederzettingen, Middelwijk genaamd, groeide uit tot de kern van de huidige gemeente die bestuurd werd door een schepenbank met de schout als voorzitter. In Middelwijk stond ook de aan Sint-Jan de Doper gewijde parochiekerk die in het bezit was van de geestelijke ridderorde van de Tempeliers, later de Johannieters. De romaanse kerk werd in de 15e en begin 16e eeuw vervangen door de huidige laatgotische kerk met niet-afgebouwde toren. In 1625 werd de kerk in brand gestoken tijdens het beleg van Breda. Den Hout had een voor reizigers bestemd gasthuis dat ten tijde van de Tachtigjarige Oorlog verdween. De kapellen van Dorst en Den Hout kregen aan het eind van de 18e eeuw de status van parochiekerk.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven