Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant-Loon Op Zand

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant-Loon Op Zand

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Loon-op-zand

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Loon-op-zand.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Loon-op-zand.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Loon-op-zand zoals o.a. Kaatsheuvel-West, Kaatsheuvel-Oost, Loon op Zand, De Moer, Bergeind, Bloemenbuurt, Centrum, De Baan, De Hoogt (Industrieterrein), De Kets (industrieterrein), De Klinkenpolder, De Moer, De Oude Omdraaier, De Plakken, De Zandschel, Draaiboom, Els (oost), Els (west), Heikant, Het Hoekske, Hil (noord), Hil (zuid), Loonse Vaart, Molenwijk(noord), Molenwijk (zuid), Mussenhoek, Oost-Loon, Oud-Loon, Pannenhoef (oost), Pannenhoef (west), Prinsessenbuurt, Rooi Dorp, Schrijversbuurt, Staatsliedenbuurt, Vossenberg (west).


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


De gemeente Loon op Zand is vooral bekend geworden door de Efteling en de keukenboulevard van Mandemakers Keukens. In Loon op Zand staat ook een televisietoren van 82 meter hoog (inclusief zendmast - 153 meter hoog). Aanvankelijk had de toren een lengte van 125 meter, maar in 2009 is deze met 28 meter verhoogd vanwege het verder ontwikkelen van de digitale televisie.
De schoenindustrie is langzamerhand naar Zuid-Europa verplaatst, doordat de arbeidskosten vele malen lager lagen. Toch zijn er in de gemeente meerdere schoenproducenten gevestigd. Toerisme is een steeds belangrijkere rol gaan spelen in de gemeente. Naast de Efteling in Kaatsheuvel, weet de gemeente ook toeristen te trekken met trekpleisters Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, Natuurgebied Loonsche Land, Natuurgebied De Langstraat en Huis ter Heide in De Moer. In alle 3 de dorpen zijn tevens verblijfsaccommodaties ingericht voor paardrijvakanties. Van de schoenenindustrie zijn nog enkele monumenten bewaard gebleven.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven