Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Moerdijk Willemstad

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Moerdijk Willemstad

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Moerdijk-willemstad

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Moerdijk-willemstad.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Moerdijk-willemstad.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Moerdijk-willemstad zoals o.a. Kerkring, Hofstraat, Prins Mauritsstraat, Kazernestraat, Willem de Zwijgerstraat, Molenpad, Grimhoek, Jan van Glymesstraat, Landpoortstraat, Achterstraat, Rozemarijnstraat, Bovenkade, Benedenkade, In de Veste, Raadhuisstraat, Groenstraat, Voorstraat, Singel, Folke Bernadottelaan, Menno van Coehoornstraat, Carel van Boetzelaerstraat, Koningin Wilhelminalaan, De Lierestraat, Steenpad, Sinte Catharinadal, Boudewijn Drenkwaartlaan, Callenburghlaan, Abraham Andrieslaan, Ds. Sanderslaan, Ds. Schoutenlaan, Pastoor Jutenlaan, Dr. Jan van den Tempellaan, Arie de Witpark, Zuster Lankhaarlaan, Katharina de Vrieslaan, Pieter van Oldenborghlaan.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Willemstad is een vestingstad en voormalige gemeente in de gemeente Moerdijk, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Willemstad ligt waar Volkerak en Hollandsch Diep elkaar ontmoeten.
Hoewel de stad Willemstad in 1583 werd gesticht, gaan de eerste tekenen van bewoning van dit gebied vele duizenden jaren terug. In 1968 vond men bij de aanleg van de Deltawerken een circa 6.500 jaar oud eikenhouten beeldje: het Mannetje van Willemstad. Het werd in een veenlaag op 8 meter diepte tussen de restanten van de wortels van een eik gevonden. In het mesolithicum moet het doelbewust tussen die wortels zijn geplaatst. Door de snelle stijging van de grondwaterspiegel kwam het in een gunstig conserverend milieu terecht en bleef het gespaard voor het nageslacht. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven