Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant-Den Bosch

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant-Den Bosch

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Den-bosch

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Den-bosch.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Den-bosch.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Den-bosch zoals o.a. ‘t Ven, A2 zone Rosmalen-Noord, A2 zone Rosmalen-Zuid, Aawijk-Noord, Aawijk-Zuid, Abdijenbuurt, Bazeldonk, Bedrijvenpark De Brand, Bedrijventerrein De Herven, Bedrijventerrein Kruisstraat, Bedrijventerrein Maaspoort, Bedrijventerrein-Noord, Bedrijventerrein Nuland, Bedrijventerrein-Zuid, Binckhorst, Binnenstad-Centrum, Binnenstad-Noord, Binnenstad-Oost, Bokhoven, Boschveld, Brabantpoort, Broekland, De Bossche Pad, De Buitenpepers, De Donk, De Edelstenenbuurt, De Gestelse Buurt, De Groote Vliet, De Hambaken, De Haren, De Herven, De Hinthamerpoort, De Hofstad, De Hoven, De Italiaanse Buurt, De Koornwaard, De Kruiskamp, De Lage Kant, De Lanen, De Meerendonk, De Moerputten, De Muntel, De Muziekinstrumentenbuurt, De Overlaet-Oost, De Overlaet-West, De Reit, De Rietvelden-Oost, De Rietvelden-West, De Rompert, De Schutskamp, De Slagen, De Sprookjesbuurt, De Staatsliedenbuurt, De Vliert, De Vutter, De Watertuinen, Deuteren, Empel-Oost, Engelermeer, Ertveld, Graafsebuurt-Noord, Graafsebuurt-Zuid, Grevelingen, Heeseind, Henriëttewaard, Het Bossche Broek, Het Vinkel, Het Zand, Het Zilverpark, Hintham-Noord, Hintham-Zuid, Hondsberg, Kloosterstraat, Kom Empel, Kom Engelen, Kom Nuland, Kom Vinkel, Kruisstraat, Landelijk gebied De Groote Wielen, Landelijk gebied Vinkel, Lokeren, Maasakker, Maasdal, Maasoever, Maasstroom, Maasvallei, Maliskamp-Oost, Maliskamp-West, Molenhoek, Orthen, Orthen-West, Orthenpoort, Oud Empel, Overig Landelijk gebied De Groote Wielen, Paleiskwartier, Pettelaarpark, Rosmalen Centrum, Rosmalense Polder, Sparrenburg, Veemarktkwartier, Vinkeloord, Vlietdijk, Vughterpoort, Willemspoort, Zuid


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


De stad ligt aan 4 rivieren, De Maas, De Aa, De Dommel en De Dieze.
De naam Den Bosch is ouder dan de officiële naam 's-Hertogenbosch. Die hertog was de Hertog van Brabant.[4] De kortere naam Den Bosch wordt in de volksmond veel gebruikt, maar is officieel niet correct. Dit in tegenstelling tot Den Haag, dat officieel wel mag worden gebruikt. In veel andere talen wordt 's-Hertogenbosch aangeduid met de vertaling daarvan: Bois-le-Duc in het Frans, Boscoducale in het Italiaans, Bolduque in het Spaans en Herzogenbusch in het Duits. De (Neo-)Latijnse naam is Silva Ducis of Buscum Ducis. In carnavalstijd heet de stad Oeteldonk. Het Genootschap ter bevordering van het gebruik van de naam 's-Hertogenbosch probeert het gebruik van de officiële naam – die op 1 januari 1996 bij wet is vastgelegd – te bevorderen. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven