Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Moerdijk Fijnaart

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Moerdijk Fijnaart

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Moerdijk-fijnaart

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Moerdijk-fijnaart.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Moerdijk-fijnaart.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Moerdijk-fijnaart zoals o.a. Zevenbergen, Zevenbergschen Hoek, Langeweg, Klundert, Moerdijk, Noordhoek, Standdaarbuiten, Fijnaart, Heijningen, Willemstad, Helwijk, Bosselaar, Centrum, Fijnaart, Heijningen, Helwijk, Industrieterrein Moerdijk, Kloosterblokje, Klundert, Kreek, Krooswijk, Langeweg, Lindonk, Moerdijk, Nieuwemolen met Driehoek, Noordhoek, Noordlangeweg, Noordschans, Oudemolen, Roodevaart, Schansdijk en omgeving, Standdaarbuiten, Tonnekreek, Torenveld, Verspreide huizen Fijnaart, Verspreide huizen Heijningen, Verspreide huizen Helwijk, Verspreide huizen Klundert, Verspreide huizen Langeweg, Verspreide huizen Moerdijk, Verspreide huizen Noordhoek, Verspreide huizen ten oosten van Zevenbergen, Verspreide huizen ten westen van Zevenbergen, Verspreide huizen Willemstad, Verspreide huizen Zevenbergschen Hoek, Willemstad, Zevenbergschen Hoek, Zwanengat en omgeving, Zwingelspaan.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Fijnaart (Brabants: de Fendert) is een dorp in de gemeente Moerdijk, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het dorp was tot 1997 de hoofdplaats van de gemeente Fijnaart en Heijningen.
Het oorspronkelijke Fijnaart ontstond toen in 1380 Jan Boudewijnsz. en Gereart Willemz. van Jan III van Polanen, Heer van de Baronie van Breda, en Hendrik II van Boutersem, Heer van Bergen op Zoom, toestemming kregen het gors de Finere te bedijken. Door de binnendijkse vervening ontstonden echter instabiele gronden, waardoor het dorp bij de Sint-Elisabethsvloed van 1421 geheel werd weggevaagd. De gronden werden later opnieuw ingedijkt en uitgegeven. In 1485 kwam Fijnaart aan de heerlijkheid Bergen op Zoom, het latere markiezaat Bergen op Zoom. Pas in 1548 ontstond het huidige dorp Fijnaart, midden in de polder op het Vrouwe Jacobsland, ook wel de Oude Fijnaartpolder genoemd.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven