Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Moerdijk Zevenbergen

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Moerdijk Zevenbergen

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Moerdijk-zevenbergen

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Moerdijk-zevenbergen.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Moerdijk-zevenbergen.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Moerdijk-zevenbergen zoals o.a. Burgemeester Vogelstraat, Azelmastraat, Ameliastraat, Burgemeester Vranckenstr, Burgemeester van Akenstr, Prinses Beatrixstraat, Prins Hendrikstraat, Prins Bernhardstraat, Wilhelminapark, Prins Clausstraat, Gildelaan, Schuttersweg, Vaandelweg, IJshof, Stationslaan, Pastoor van Kessellaan, Sint Jorisstraat, Neerhofstraat, Kasteelweg, Stationsstraat, Julianaplantsoen, Koningin Wilhelminastraat, van Steelandtstraat, Merodestraat, Haveneind, Kerkstraat, Brouwerstraat, Markt, Doelstraat, Oude Kerkstraat, Molenstraat, Molenbergstraat, Allenweg, Nieuwe Kerkstraat, Zuidhaven, Ambachtsgang.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Zevenbergen ligt in het noordwesten van de provincie Noord-Brabant tussen Etten-Leur en Klundert, in de buurt van Breda. Zevenbergen was echter tot 21 december 1805 een Hollandse stad. Op die datum wordt een nieuwe scheiding tussen Holland en Bataafs-Brabant gemaakt. Voortaan liep deze van Willemstad door het Hollandsch Diep en de Biesbosch naar Heusden.
In het gebied was veel veen aanwezig, en men gebruikte dit veen voor de turfproductie. Vanaf 1263 werd de turf ook voor de markt geëxploiteerd, met name ten behoeve van de opkomende steden in Vlaanderen en Brabant, zoals Antwerpen en Brugge. Aangezien men met de vervening aanvankelijk begon vanuit de wat hoger gelegen delen, zal Zevenbergen daar zijn oorsprong hebben gevonden. Gedurende de 13e eeuw en vooral na 1360 overstroomde het veen vanuit de zee steeds vaker, mede door de reeds plaatsgevonden turfwinning, waardoor het verziltte. Men ging over op moernering, en het daarbij gewonnen zout werd ook naar Engeland geëxporteerd en leverde veel geld op. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven