Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Overloon

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Overloon

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Overloon

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Overloon.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Overloon.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Overloon zoals o.a. 14 Oktoberplein, Achter de Linde, Arnold Willemsplein, Baansestraat, Baltussenweg, Bergkampweg, Bossenhoekweg, Crooijmansweg, d’n Hof, de Bergkamp, de Kleffen, de Kleine Mortel, de Oude Molen, de Vers, den Haak, Derpshei, Duivenbosweg, Engelseweg, Frank van Bijnenstraat,Generaal Hasbroucklaan, Generaal Whistlerlaan, Gildetrom, Haarlemmermeerlaan, Harry van Daalplein, Hazelbroek, Heikant, Heikantweg, Helderse Duinen, Helderseweg, Hoge Akker, Hondsbergweg, Irenestraat, Jan de Rooijstraat, Jan Hendrickxstraat, Kamphoefweg, Kerkpad, Kuluutsheuvel, Kuluutweg,Kwantsheuvel, Laan 1944,Lange Akker,Loonse Hei,Meester Henckensstraat,Merseloseweg,Molenveldweg, Museumlaan,Museumpark, Oplosedijk, Oploseweg, Pastoor Cremersstraat, Pastoor van Boxtellaan, Pasveldweg, Pater Bleijsstraat, Peelkampweg, Peter Zuidstraat, Postbus, Pritterweg, Professor Asserstraat, Raaijweg, Rieterdreef, Ringoven, Rondweg, Roosendaalseweg, Schaartven, Schootshof, Siberië, Snejerspad, Stevensbeekseweg, Theobaldusweg, Trantert, Uithoornlaan, Veldweg, Venrayseweg, Vierlingsbeekseweg, Vlakdijk, Vlassertstraat, Vredepeelweg, Zandstraat.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Overloon (dialect: Loën) is een dorp aan de rand van de Peel, in de gemeente Boxmeer, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Overloon maakte sinds het Koninkrijk der Nederlanden tot stand kwam samen met Maashees deel uit van de gemeente Maashees en Overloon en sinds 1942 van de gemeente Vierlingsbeek. In 1998 ging deze op in de gemeente Boxmeer. Het dorp Overloon lag lange tijd afgezonderd van de verdere bewoonde wereld te midden van heidevelden, ver van Venray, Vierlingsbeek, Sambeek, Oploo en Sint Anthonis. Slechts via zeer primitieve verbindingen had men onderling contact. Omstreeks 1900 woonden er ongeveer 600 mensen, verspreid over 110 huizen.
De oudste schriftelijke vermelding van Loon staat in een schenkingsoorkonde van Jan van Cuijk uit het jaar 1308. Jan van Cuijk heeft in deze akte vastgelegd dat hij aan de St. Laurentiuskerk te Vierlingsbeek het recht geeft om (een geringe) belasting te mogen heffen in (Over)loon.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven