Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Vierlingsbeek

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Vierlingsbeek

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Vierlingsbeek

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Vierlingsbeek.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Vierlingsbeek.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Vierlingsbeek zoals o.a. Achter de Heuf, Anna van Burenstraat, Arnoud van Gelrestraat, Beekstraat, Burggraaf, Catharina de Berthoutstraat, d’n Hit, de Bunder, de Mergen, de Roei, Domineestraat, Grotestraat, Handwijzer, Hattertweg, Heihoekscheweg, Hoefiezer, Hogeweg, Hulder, Jan de Beijerstraat, Jan van Cuijkstraat, Jenniskensstraat, Kiekuutweg, Klaphekken, Kloosterhof, Kloosterstraat, Kreupelstraat, Laurentiusstraat, Luciastraat, Maarsven, Merletgaarde, Overambt, Overloonseweg, Parallelweg, Pastoor Jansenstraat, Postbus, Prins van Oranjestraat, Schepenbank, Schootsveld, Soetendaal,Spoorstraat, Staaiweg, ‘t Veld, Udo de Boyestraat, Vierlingh, Vlasakker, Vrijthof, Willem I straat.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Tot het jaar 1998 maakte het dorp deel uit van de gemeente Vierlingsbeek (met naast de gelijknamige plaats de kernen Overloon, Groeningen, Maashees, Holthees en Vortum-Mullem), die inmiddels is opgegaan in de gemeente Boxmeer.
Omdat Vierlingsbeek aan de Romeinse heerbaan van Nijmegen naar Maastricht lag is de invloed van de Romeinen hier aanwezig. Op de dekzandrug tussen Vierlingsbeek en Maashees zijn urnen uit de Gallo-Romeinse tijd gevonden. Ook Romeinse munten werden er gevonden. De Langstraat zou een deel van de vroegere Romeinse heerbaan zijn. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven