Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant-Langenboom
Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant-Langenboom
Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s
De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Langenboom
Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.
Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Langenboom.
portret
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
13-18 zwart-wit met kader
13/18-speciaal per school ontworpen
13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
sleutelhanger met pasfoto
Zelf bepalen
Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Langenboom.
Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf
Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Langenboom zoals o.a. Bedrijventerrein De Meeren, Bedrijventerrein Het Spoor, Brugse Berg, Langenboom, Mill-Centrum, Mill-West, Mill-Zuid, Sint Hubert, Verspreide huizen Achterdijk-Roijendijk, Verspreide huizen Groespeel, Verspreide huizen Langenboom, Verspreide huizen Meren-De Gagel, Verspreide huizen Sint Hubert, Verspreide huizen Wilbertoord, Wilbertoord.
Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf
Langenboom (dialect: Langebom) is een kerkdorp in de gemeente Mill en Sint Hubert, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Lang behoorde Langenboom tot de gemeente Escharen, maar sinds 1942 valt het dorp onder de gemeente Mill en Sint Hubert.
Langenboom werd voor het eerst vermeld in een oorkonde van 10 november 1525, waarin sprake is van twee kampen heideland, "bij den Peel angen Langenboem". In 1541 was er sprake van een "bouwhof" in Langenboom, gelegen op Hal.
Omstreeks 1800 waren er twee boerderijen die zo'n 20 bunder grond omvatten. In 1843 kwam er een derde boerderij bij, waar een priester-neef van de eigenaressen, Felix Walter geheten, een kluizenaarsgemeenschap wou stichten. Dit mislukte, maar Felix Walter nodigde in 1852 de Dominicanen uit Nijmegen uit. De drie boerderijen en het omliggende land werd aan deze paters geschonken en deze vestigden er een noviciaat en een studiehuis. In 1858 gingen de meesten van hen naar hun nieuwe klooster te Huissen. Slechts enkele paters bleven achter, maar deze stimuleerden wél de ontwikkeling van de gemeenschap die op dat ogenblik slechts 70 zielen telde, alsmede nog 120 in de nabije buurtschap Lage Peel.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)
Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf