Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant-Helmond-Stiphout

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant-Helmond-Stiphout

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Helmond-stiphout

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Helmond-stiphout.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Helmond-stiphout.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Helmond-stiphout zoals o.a. Geeneind, Schooten, Stiphout-Dorp, de Zellen, Spagetstraat, Elsdonk, Wevestraat, den Heijder, Weringedonk, Laardonk, Peppeldonk, Hillendonk, Oxrooi, Ribbiusstraat, Rode Beemden, van Heijnsbergenstraat, Rootakkers, Geeneindseweg, Kruisschotseweg, Wiebiegenweg, Lambert Colenstraat, van der Brugghenstraat, van Lieshoutstraat, van der Puttenstraat, van Oorschotstraat, Baloysstraat, Lieshoutseweg, Geeneind, Hofstad, Geeneindse Kerkweg, Oude Torenstraat, Tivoli, Jan Hokaarsstraat, Bosbes.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Stiphout is een dorp en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, gelegen in de Meierij van 's-Hertogenbosch. Sinds 1968 is Stiphout onderdeel van de gemeente Helmond. In 2005 werd gevierd dat het dorp 850 jaar geleden voor het eerst in de bronnen werd vermeld.
De eerste schriftelijke vermelding van Stiphout is in een schenkingsoorkonde uit 1155, toen gesproken werd van 'Villa Stilpot'. Uit 1292 stamt een tweede document waarin hertog Jan II van Brabant de grenzen met de heerlijkheid Mierlo vastlegt. Stiphout was toen een hertogsdorp, doch het werd in 1314 verpand aan de heer van Helmond, Jan I Berthout van Berlaer, die het ruilde met zijn bezit in Lier. Sindsdien was het dorp deel van de heerlijkheid Helmond, die ook het cijnsrecht bezat. Van 1320 tot 1817 werd het verschuldigde bedrag door de rentmeester van Helmond geïnd. Omstreeks 1300 kreeg Stiphout gemeenterechten.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven