Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Waspik

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Waspik

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Waspik

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Waspik.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Waspik.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Waspik zoals o.a. Spoorstraat, Schotse Hooglandersstraat, Carmelietenstraat, Haverkamp, Thomas Zijlmansstraat, Rector Gelissenstraat, Arnoldus Verschurenstraat, Berkendreef, Elzendreef, Hazelaarstraat, Olmenpad, Lindenheuvel, Lijsterbesstraat, Canadeseweg, Hoogblok, Ruychtpad, Jan van Erpstraat, André Brokxstraat, Wilgenplantsoen, Benedenkerkstraat, Brugstraat, Kerkstraat, Raadhuisstraat, Dorpsplein, Mozartlaan, Beethovenstraat, Chopinlaan, Schubertlaan, Bachstraat, Laan van Ravenschot, Emondsstraat, Bruhezestraat, van Gentstraat, Ambachtsherenlaan, Spangenstraat, Wieldrechtstraat.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


De gemeente Waspik bestond uit de kernen Waspik-Boven en Waspik-Beneden (plaatselijk bekend als respectievelijk "Boven" en "De Straat"), waarbij de scheiding bepaald wordt door de voormalige Langstraatspoorlijn.
De dorpen Waspik, Raamsdonk en Capelle ontstonden omstreeks de 12e en 13e eeuw. Ze waren gelegen op een zandrug die door moerassig gebied liep: De Langstraat. In 1257 werd Waspic, samen met Capelle, voor het eerst schriftelijk genoemd. Er was toen sprake van een schenking door ene ridder Walterus, die het tiendrecht van Waspich en Capella aan de Abdij van Sint-Truiden afstond. Waspik behoorde bij het Baljuwschap Zuid-Holland van het Graafschap Holland. In 1331 was reeds sprake van twee, door de Graaf van Holland uitgegeven ambachten, en wel Neder-Waspik en Over-Waspik. In het moerassige land was de turfwinning een belangrijke bestaansbron. Door de Sint-Elisabethsvloed van 1421 werd de Grote Waard, waar Waspik toe behoorde, vernietigd. Ook het kerkje van Waspik verdween. De huidige Achterste Dijk is een behouden restant van de dijk die het toen gedeeltelijk begeven heeft. Enige tijd na de vloed werd Waspik gebouwd op een iets zuidelijker gelegen plaats, en ook de kerk werd herbouwd. De turfwinning werd weer ter hand genomen en de turfschuiten brachten de turf naar Holland.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven