Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant-Genderen

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant-Genderen

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Genderen

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Genderen.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Genderen.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Genderen zoals o.a. Babyloniënbroek, Drongelen, Eethen, Genderen, Meeuwen, Spijk, Veen, Verspreide huizen Babyloniënbroek, Verspreide huizen Drongelen, Verspreide huizen Eethen, Verspreide huizen Genderen, Verspreide huizen Meeuwen, Verspreide huizen Veen, Verspreide huizen Wijk en Aalburg, Wijk en Aalburg.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Genderen is een dorp in de gemeente Altena in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Tot 1 mei 1923 was het een zelfstandige gemeente. Het is gelegen op de noordoever van de Bergsche Maas, en is een benedendorp in het Land van Heusden.Tot 8 mei 1819 heette de gemeente Eethen, Genderen en Heesbeen. Aansluitend tot 1 augustus 1908 Heesbeen, Eethen en Genderen
De omgeving van Genderen was van de 1e tot de 3e eeuw reeds bewoond. Uit deze periode zijn aardewerkscherven gevonden. De eerste schriftelijke vermelding van Genderen, als Gendoron, dateert van omstreeks 1100, toen deze naam werd geregistreerd in een document van het Vaticaan. Er bestond toen al een kapel, ongeveer op de plaats waar nu de toren van de Hervormde kerk zich bevindt. Later is er een kerk gebouwd waarvan het oudste nog bewaarde deel uit de 13e eeuw stamt. Deze kerk werd einde 16e eeuw door de Hervormden in gebruik genomen. In het kader van de Afscheiding van 1834 scheidden ook in Genderen een aantal Hervormden zich af en zij vormden de basis voor de Gereformeerde Kerk aldaar. In 1944 werd het dorp vrijwel geheel verwoest door geallieerde beschietingen. De Bergsche Maas vormde namelijk de frontlinie tussen het bevrijde zuiden en het nog bezette noorden.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven