Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Nieuw-Vossemeer

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Nieuw-Vossemeer

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Nieuw-vossemeer

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Nieuw-vossemeer.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Nieuw-vossemeer.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Nieuw-vossemeer zoals o.a. Wenerstraat, Hoogte, Reinolduslaan, Voorstraat, Achterstraat, AM de Jongstraat, De Vijzel,Julianastraat, Oslostraat,Rode Kruisstraat, Plein 1 febr 1953, Kloosterstraat, Dortmundstraat, Burg.Janssensstraat, Gerardus Mensstraat, Lijsterbeslaan, Johan de Knuytlaan, Pieter van Botlantlaan, Graaf van Beierenstraat, Simon Luymesstraat, Schoolstraat, Van Treslonglaan, Helmich van Doernickstr, Merijntje Gijzenstraat, Philip van Dorpstraat, Vletterstraatje, ‘t Wit Hekke, Blozekriekske, De Heester, Kees van de Sandestraat, De Meestoof, Korte Meten, Dokter Vermetstraat, ‘t Schrooike, Majoor Burkestraat, Lange Meten, Watermolen, Stellingmolen, Bovenkruier.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Nieuw-Vossemeer (Brabants: Vosmear) is een dorp in de gemeente Steenbergen, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het dorp wordt van Oud-Vossemeer (provincie Zeeland, gemeente Tholen) gescheiden door het Schelde-Rijnkanaal. Nieuw-Vossemeer was tot 1997 een zelfstandige gemeente.
De geschiedenis van Nieuw-Vossemeer begint in het jaar 1410, toen hertog Willem van Beieren, graaf van Holland en Zeeland, de heerlijkheid Vossemeer te leen gaf aan 6 ambachtsheren. Deze uitgifte werd gedaan met het oog op de bedijking van gebied. Deze bedijking werd uitgevoerd over een periode van meer dan 450 jaar tot 1869. Het dorp Nieuw-Vossemeer werd in 1567 gesticht toen de bouw van de eerste huizen plaatsvond en de bedijking van de Hoogplaat, de polder van Nieuw-Vossemeer, had plaatsgevonden.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven