Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant-Eersel-Wintelre

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant-Eersel-Wintelre

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Eersel-wintelre

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Eersel-wintelre.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Eersel-wintelre.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Eersel-wintelre zoals o.a. Akkerweg, Biemeren, Bijsterveld, Bremveld, Buntveld, De Biezenvelden, De Nie, De Steenoven, Den Bijert, Den Dries, Distelveld, Engelenburg, Everstraatje, Groenstraat, Groesveld, Groot Koemeer, Heiveld, Hemelrijksestraat, Het Aangelag, Kekkeneind, Kempkesveld, Kerkheide, Kerkstraat, Kloosterstraat, Koemeer, Koemeersdijk, Koemeershoeve, Koemeerskuil, Korenbloemlaan, Kreiel, Margrietlaan, Merenweg, Molenweg, Mostheuvel, Oirschotsedijk, Oostelbeersedijk, Past vd Heijdenstraat, Pullen, Roestenberg, Rouwven, Scherpenering, Slikdijk, Smitspad, ‘t Dekske, Veneind, Willibrordusstraat, Zandstraat


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Wintelre is een voornamelijk agrarisch dorp, dat klein is gebleven ondanks de nabijheid van de Eindhovense voorsteden zoals Veldhoven, en het vliegveld Eindhoven Airport.
Van prehistorische bewoning getuigen nog de grafheuvels in de omgeving, die dateren uit de urnenveldencultuur. Na de Romeinse tijd was er weinig bewoning meer, maar omstreeks 550 werd het gebied door de Franken bevolkt en in het begin van de 8e eeuw predikte in deze omgeving de heilige Willibrordus, waarna het gebied geleidelijk gekerstend werd. Gedurende de 13e eeuw kwam Wintelre onder bestuur van de vrijheid Eersel, maar na 1300 verloor deze aan invloed en viel Wintelre onder de schepenbank van Oerle. Dit duurde tot 1561. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven